Dujmić: JAVNI PROZIV SDP-a I NJIHOVIH ZLOČINA PREMA NARODU

0
904

Njihova sabrana nedjela

Ovim putem, javno imenujem Državne institucije i fizičke osobe koje su nam naštetile, ne obnašajući svoju dužnost, na način kako je to zakon predvidio te nepisani moralni zakoni, a na tom putu na kojem jesmo, nismo dobijali niti pažnju a niti skrb pravilnu, koju su Hrvati i Hrvatice i te kako trebali dobijati, već smo sustavno uništavani, degradirani i implementirani u talog društva, na kojem su oni koji su nas tamo postavili, bili, ali će se vrlo brzo vratiti tamo odakle su ponikli.

Pisani tekst se može čitati odozgor prema dolje, odozdol prema gore, s lijeva na desno, s desna na lijevo, dijagonalno, ili pak od sredine teksta-kamo vas oči povedu.

  1. PROZIVAM „Ministarstvo branitelja Republike Hrvatske“, koje je svojim neprijateljskim djelovanjem sustavno u suradnji sa „Documenta“ i drugim nevladinim pro-četničkim organizacijama potaklo stvaranje negativne klime, kriminalizacije Dom.rata, u populaciji Branitelja, Dragovoljaca, HRVI i svekolikoj Hrvatskoj javnosti, usljed čega je došlo do porasta suicida i obolijevanja od malignih bolesti u istoj populaciji! Ovim putem javno prozivam Ministra Hrvatskih Branitelja F. Matića i njegove suradnike B. Glavaševića i V. Nađ koji su Listopada. 2014 svojom arogancijom potakli pogoršanje zdravstvenog stanja N. Topalušić  zbog čega je kod iste došlo do smrtnih posljedica!
  2. PROZIVAM „MUP“ na čelu sa Rankom Ostojićem, koji se okrenuo protiv onih koji su stvarali ovu Državu, jer nisu vršili Sigurnosne provjere prilikom primanja u radni odnos Srba sa vrlo sumnjivom ili zločinačkom prošlosti i samim tim se odnarodio jer u svojim redovima ima deklarirane četnike (Saša Sabadoš) i ratne zločince najgoreg profila, zbog čega je došlo i dolazi do eksplozije agresije na hrvatske Domoljube i Branitelje (Darko Pajičić), stvaranje negativne slike o njima te porastu suicida i obolijevanja od malignih bolesti Branitelja, Dragovoljaca, HRVI!
  3. PROZIVAM „Hrvatski Sabor i trenutnu nenarodnu Vladu Rep.Hrvatske“, koji su svojim aktivnostima doveli do porasta nepovjerenja Hrvata u ovu časnu instituciju, skupa sa korumpiranim političarima koji su nas osramotili na svakom mogućem koraku u domaćoj i svjetskoj javnosti, sa posebnim naglaskom na Vesnu Pusić.
  4. PROZIVAM „Nacionalne medijske TV kuće“, zbog  vođenja nemilosrdnog “Specijalnog rata!” putem medija,  protiv Hrvata i Hrvatica.
  5. PROZIVAM „Hrvatsko Pravosuđe“ zbog neprocesuiranja srbskih ratnih zločinaca, kao i za minorne kazne koje su izrečene istima, a istodobno za progon i zatvaranje Branitelja, Dragovoljaca, HRVI i Domoljuba diljem Hrvatske (Mladen Milošević, Veljko Marić), te za toleriranje kriminalnih djelatnosti uhljeba i političara, i ratnih profitera kojima se uredno smanjuju kazne ili zamjenjuju za visoke novčane iznose, te za kriminalne djelatnosti, vezane za neprocesuiranje ratnog profiterstva i veleizdaje – zbog kojih još niti jedan sudski proces nije pokrenut!
  6. PROZIVAM „Nevladine udruge“ (sve redom) koje promiču izjednačavanje agresora i žrtve.
  7. PROZIVAM “SDP” na čelu sa premijerom Milanovićem zbog verbalnog i neverbalnogpoticanja na odlazak iz Hrvatske preko 150.000 mladih u zemlje Europe i svijeta, te za dolazak bez ikakve sigurnosne provjere 280.000 islamskih imigranata na teritorij Hrvatske.

Ex komunisti i Jugoslaveni , te “Regionom” opsjednuti i orijentirani političari: Mesić, Josipović, Kosor, Matić, Pusići, Teršelić, Milanović, Ostojić, Glavašević; četnici i ratni zločinci u Saboru: Stanimirović, Pupovac, Grčić, Opačić, i sva druga “četnička bratija” te svi drugi od nenarodnih političara koji jesu/nisu iz hrvatskog nacionalnog korpusa, zatim plejada korumpiranih političara: iz redova prijašnjih i današnjeg saziva Vlade, a koji imaju partijsku knjižicu, kokardu, i zvijezdu petokraku, te ih vade po potrebi iz đžepa, jesu jedini krivci za stanje u Hrvatskoj i sveopći kolaps u društvu i negativnu sliku o nama samima u Hrvatskoj i u svijetu.

pismo čitatelja Ivan Dujmić