Milanović se konačno „outao“ kao Hrvat, Bandić zabio kajlu Hanžekoviću a Lalovac ne poznaje osnovne računske operacije!

0
1069

milanović1Milanović se napokon razotkrio. Na SDP-ovom mitingu na Jelačić placu je svima javno obznanio da je – Hrvat. Neki su sumnjali u to, bilo je nekako obavijeno tajnom, ali sad imamo njegovo jasno svjedočanstvo. Milanka Opačić, tajnica četnika Raškovića, pardon, ministrica tehničke crvene Vlade jadne Lijepe naše frenetično plješće. Vesna Pusić je izjavila da će se na nadolazećim izborima birati između ogorčenja i samouvjerenosti, pod ovim drugim naravno, misleći na sebe. Ako ju ne odaberemo – bit će ogorčena, jasno je. Jedva par stotina ljudi se skupilo slušati te izljeve besramnih laži. Na dnevniku Lalovac, tehnički ministar financija misli da smo na konju što se tiče porasta trgovine na malo, nekakvih bijednih 2% u odnosu na prošlu godinu. Iz Hrvatske gospodarske komore upozoravaju na činjenicu da smo prije 7 godina bili 14% jači nego sad. Lalovac očito ne zna pučkoškolsku matematiku: 14-2=12. Znači, u najbolju ruku 12% smo lošiji nego 2008. godine. I to vam je taj famozni rast; nije ni čudo kad imamo ministra koji gleda toliko u križ da rubrike koje treba oduzimati – zbraja. Nema povratka na staro – tu se slažem. Nema povratka na esdepeovske laži i muljanja, dosta je bilo! Nije im na polupraznom trgu pomogao ni nastup grupe Detour za njihov „retour“, odnosno povratak. Otužna atmosfera, prijeteća Pusićka i gromovnik Zoran mogli su prizvati samo kišu, no ni to im, hvala Bogu, nije pošlo za rukom.  Narod ih je prokužio i odbacio. Bye, bye! „Ko to tamo peva?“  Nitko više… Njihovo vrijeme je izgleda konačno – prošlo!

banditosiceBandić je zaboravio da je mu je Hanžeković prije skoro točno godinu dana uplatio 15 milijuna kuna jamčevine, pa sad vrbuje biračko tijelo s ukidanjem hrt pretplate. Hanžeković vjerojatno čupa kose, jer njegov odvjetnički ured vodi nadasve unosan posao s ovrhama na hrt-pretplate. Pardon, to je tehnički nemoguće jer je ćelav. Dakle, prije će biti da je opsovao sebi u bradu. Budući da se od Bandića svašta može očekivati, a važan je svaki glas, moguće bi bilo i da podmaže Živi zid i pridobije ih na svoju stranu s još kojim gradskim prostorom za deložirane, u kojima će naravno živjeti i uživati živozidaški neradnici. Namnožili se na listama, treba im još nekoliko zgrada kao Črnomerec 105. Jer ako ti anarhisti ne uđu u Sabor, napravit će svoj vlastiti, zgradu već imaju. Bandić kuži te stvari, on je 365 dana u godini u kampanji za Sabor, taj bi pohitao i u Istru ako treba ići po glasove! Gradit će DM-ove po areni u Puli, sve u ime modernizacije Hrvatske i za saborsko mjesto! Istri ne želim ništa loše, ali Zagreb već puca po šavovima od bandićevskog poduzetništva, jednostavno je premali za gradonačelnikove smjele i futurističke vizije.

Ne znam kako je vama, ali ja jedva dišem, u ovoj državi nestaje i kisika… hvala predsjednici još jednom na tome da je izabrala najkraći mogući rok za izbore!  Ovo ni najjači ne bi izdržali duže od četiri dana, koliko još moramo istrpjeti budalaštine pokondirenih i pomahnitalih političara…

Ingrid Runtić