PRVI OTKRIVAMO LAŽI MOST-a, BANDIĆA I ŽIVOG ZIDA KAO PROIZVODA KOMUNISTIČKE MASONERIJE

0
1116

Na mnogim facebook profilima piše zanimanje političar. Kada nemate naobrazbu ili ste nešto nezanimljivo, jednostavno napišete političar. Tako je  kratko i famozna Slađa bila političarka. Za nas je najgore kad neka puno opasnija Slađa postane trajno uhljebarka. To košta. Na sceni imamo tri “slađe”. Bandićeva narcisoidna stranku koja njeguje kult Bandića, stranku neradnika i lažljivaca Živi zid, te MOST, stranku koja ima istog financijera kao i Stipe Mesić, poznatog uhljeba i krivokletnika, koji još uvijek muze naš novac za svoje potrebe.

Krenimo sa ekipom iz MOSTA.

screenshot revolucija.info/tacno.net
screenshot

Naime, prema pisanju portala Metkovic-news, dok su djelatnici Grada Metkovića trpjeli posljedice rada na minimalcu, Božo Petrov i akteri MOST-a uživali su pune plaće.

Prije izbora je njegova lista obećavala smanjenje plaća, a to su i učinili nakon što su preuzeli vlast, ali samo u razdoblju od 7 mjeseci. Stvarnost je bitno drugačija, radilo o svjesnoj manipulaciji na osnovu koje je Božo Petrov dobio naklonost šire hrvatske javnosti.

Krajem veljače 2014. godine nakon što su postignuti ciljani uvjeti, minimalne plaće preko tri mjeseca, nepodobni zaposlenici Grada Metkovića su dobili otkaze. Otpuštenim djelatnicima sukladno Zakonu o radu isplaćene su otpremnine sa prosjekom jedne trećine od tri zadnje minimalne plaće pomnožene sa godinama radnog staža. Grad Metković je odmah idućeg mjeseca, u ožujku donio odluku o povećanju plaća.

Prema pisanju Metkovic-newsa, dok djelatnici Grada trpe minimalac, sadašnji zamjenik gradonačelnika Nikola Grmoja je zaposlenik OŠ Stjepana Radića i uredno prima plaću. Profesionalnu ulogu preuzima tek nakon uspostave normalnih plaća, a u isto to vrijeme supruga, koja radi u istoj školi, prelazi na punu satnicu. Milan Kapović, inače vjenčani kum Bože Pertova, za vrijeme minimalca radi u Srednjoj poljoprivrednoj i tehničkoj školi u Opuzenu i uredno prima punu plaću, a na mjesto ravnatelja Gradskog kulturnog središta Metković dolazi uspostavom također normalne plaće. Treba istaknuti da gore navedeni djelatnici zapošljavaju u Gradu Metkoviću i GKS-u na plaće koje su preko 40 posto veće od njihovih dotadašnjih plaća. U isto vrijeme gradonačelnik Božo Petrov kompenzira minimalac na način da je zaposlio svoju suprugu u OŠ Stjepana Radića, a vjerojatno stimuliran minimalcem, kupuje i kuću.

Prije lokalnih izbora obećanje Bože Petrova je da će svoju plaću svesti na minimalac, što je istini za volju i uradio, na 3.700,00 kn, ali samo zbog prethodno gore navedenog i medijske promocije. Već u ožujku 2014. godine svoju plaću podiže na 9.500,00 kuna.

Nikola Grmoja, nastavnik iz osnovne škole, prije lokalnih izbora 2013. godine predstavljen kao zamjenik gradonačelnika, volonter sa troškom 0,00 kn za Grad Metković, a nakon nepune godine dana profesionalni zamjenik gradonačelnika sa neto plaćom 7.200,00 kn. Isti će Grad Metković, u preostale tri godine mandata, koštati više nego što je Petrov uštedio na smanjenju plaća svih zaposlenika Grada Metkovića, a čime se svojedobno medijski proslavio.

I tu nije kraj lažima. Petrov i ekipa su za ukidanje vjeronauka u školama, kojeg podržava većina roditelja. Na tragu titoizma, a to dokazuje pojavljivanje Stipe Petrine u njihovim redovima, Petrov i ekipa mijenjaju svjetonazore, ali ne i stanje u džepovima građana. Potpuno na tragu Željka Jovanovića i njegova odgoja. Stipe Petrina je inače poznat po bacanju križeva u kontejner. 

paneuropska zastavaUkidanjem nacije i vjere rade u interesu globalnih moćnika. Ne znam koliko ste upoznati da je današnja zastava EU zapravo stara zastava sa početka prošlog stoljeća paneuropske ideje, ali je izbačen Kristov križ. Danas to političari čine znatno lukavije. Među njima su Petrov i Petrina. Kako je moguće da tek osnovana stranka ima novaca za svoje skupove u Esplanadi? Koja je poruka Esplanada? Čisti elitizam. Narod kopa po kontejnerima, a ekipa spasioca baulja po najelitnijim hotelima. Pljuju po vodećim strankama, a kopiraju njihov stil. Čista prevara.

Najveći dokaz da nisu čak niti nešto revolucionarno je njihov program. Petrov ima u koaliciji branitelje, iako ne znam gdje je bio mozak tim braniteljima da stanu uz ovakve elitističke uhljebe, a ta braniteljska stranka ima Kačinarijev briljantan program kojeg hvali i  savjetnik svjetske banke Ellerman, koji naravno nije program MOSTA. Pašk  Kačinarij nudi ograničeno bogatstvo, kako bi zaštitio srednji sloj, a time u svezi regulirao nezaposlenost. Takav plan ne postoji u ovoj državi. Petrov ga nije usvojio, već priča gluposti o ovjeravanju kod javnog bilježnika kako neće koalirati sa vodećim strankama. Koga zanimaju takve gluposti?

Koliko je taj čovjek politički nepismen da baca crvenu krpu u lice svim biračima esdepea i hadezea, kao hrpi budala, jer kao glasanje za njih je nešto loše, a za njega je fenomenalno. Bilo bi znatno drugačije da se usudio, a nije, (jer  je obični politički uhljeb) –  podržati taj  Kačinarijev program. Tada bi se zamjerio mnogim tedeskijima i todorićima po zemlji. U prijevodu to znači da je on najobičniji uhljeb, koji želi stolicu. U principu je koalicija s braniteljskom strankom u kojoj je i Kačinari bomba pod njegovom stolicom, jer ta koalicija znači da on nije spreman na promjene, već na prevare, a koalicija sa Petrinom je dokaz da je jedan primitivac i njegov cirkus na televiziji važniji od konkretnog rješenja. Koalicija sa Petrinom je dokaz i da nema kvalitetne kadrove, kada se mora koristiti primitivnom propagandom. Loš političar kojeg jedino podržavaju lijevi kontrolirani i korumpirani mediji. U toj koaliciji jedino što vrijedi je program i ime Pašk Kačinarij.  Sponzor MOSTA je čovjek koji je nekada sponzorirao Stipu Mesića.

Živi zid je stranka o kojoj smo dosta pisali. Nekada je imala 15 % biračkog tijela, danas jedva 4 % po lijevim namještenim istraživanjima i bravuroznim glupostima Mislava Bage. Čak da je to i istinito, pad je ogroman. Zašto?

živi šitOko sebe skupljaju političke klaune, poput Slađe. Troše novce za sunčanja, kupanja i uslikavanja sa boljim polovicama. Niti jedan dom nikada nisu obranili. Ipak uspjeli su nabiti aktivistima prekršajne kazne, ali im nisu htjeli pomoći da ih plate. Naprotiv, novaca je dovoljno za lumpovanje po hotelima. Ovih dana ogorčeni aktivisti trgaju njihove plakate i osvećuju se za prevare koje su od njih doživjeli. Branjeni i ovršeni su isto tako platili ogromne kazne za ometanje ovrha i deložacija. Oni su zapravo sustavno i namjerno uništavali sirotinju po nečijem nalogu. Stalno su na televiziji, a disidenti su, čudna neka logika. Narodska stranka, a kontrolirani mediji im daju toliko prostora. Samo budali nije jasno da se radi o ogromnoj prevari.

Prevara ukojoj sudjeluju doslovno svi naši mediji osim našeg portala. Branili su kuću gđe Jasike, žene ratnog zločinca, a branitelje u šatoru, u kolicima su zvali šatorašima, baš kao i Jovanović i Matić. Isti rukopis, isto obožavanje Tita. Za pomoć aktivistima, kojima stižu kazne nemaju novaca i stalno traže donacije, a vodeći čovjek stranke Dušan Cvetanović je stipendist pupovčeve ekipe, a o četničkoj prošlosti njegovih rođaka da ne pričamo… O njima se ne može reći apsolutno ništa dobrog.

Milan Bandić već godinama prodaje istu priču. Velike Hrvatine. Njegov najbliži rođak je bio član jugoslavenskih tajnih službi, a danas je konzul u Tuzli. Nije čudno da je i on sa njima nešto mutio. Zašto? On je danas slobodan čovjek, a Sanader nije. Iako su optužbe puno opasnije nego u slučaju Sanader. No, da se ne bismo previše bavili pravosuđem krenimo od kulturnih činjenica. Kavana Medulić ne treba Zagrebu, već DM. Ne treba niti galerija Urlich, bolji je DM i od toga. Ne treba nam kultura, koja je osnova duhovnosti jednog naroda. Poseljači i uništi – to je klasičan rukopis komunističke elite. I tu pripada Bandić i njegove bezidejne fontane, kao da smo u vrijeme Tita.

6-bandic_bedz_titoOno što nitko ne primjećuje je propagandni rukopis Bandića. Precrtan titov plan. Kupovanje socijalnog mira, besplatnim udžbenicima i kartama, a na drugoj strani život cara. Sjetimo se debelog diktatora, koji se poput prasca prežderavao, vozikao brodom po Jadranu, svim morima, uživao na Brijunima, nakon klanja 250.000 Hrvata u 2. svjetskom ratu.

I narod je pljeskao zločincu jer je imao sigurno radno mjesto, besplatni stan, sve preko veze za partijce, kao što danas plješće gradonačelniku, isto primitivnih manira i silnih obećanja. Bandić je iskoristio kult Tita i sjećanje na ta vremena, da bi obrlatio narod. To nas sve jezivo košta, što smo vidjeli u cijenama javnih toaleta.

Zagreb je izgubio srednjoeuropski štih i sada je sve više balkanska kasaba u kojoj stoluju srpske praseće cajke.  Domoljub samo takav, a najbolje je pokazao domoljublje sa bedžom Tita na reveru. Jedino što vrijedi kod Bandića je Damir Kajin, čovjek koji je srušio RBA zadruge i njihove nelegalne kredite. Kako se uklapa krupni kapital oko Bandića, Hanžeković i djelovanje Kajina nikome nije jasno. Inače stožer Bandića je tik do kluba rotarijanaca. Slučajno? 

Što je slično kod sve tri stranke? Koriste se branitelji u dokazivanju domoljublja,a Živi zid nije imao niti jednu hrvatsku zastavu na svom skupu na Trgu?! Očito je sdepeovska propagandna mašinerija napravila dvije ogromne greške. Prvo je u svoj mlin ugurala žito puno kukolja, kao što su svi gore navedeni, a na kraju i platila po 100.000 eura mjesečno američkom propagandistu, i to punih deset mjeseci, da lažima uvjeri kako Hrvatska raste.

Njihova lica sve govore poslije poraznog skupa na Jelačić-placu. 

payback

 

Igor Drenjančević