Živi zid našao bankomate, drveće, stupove, još samo da nađe i birače

0
904

drvoŽivi zid je pronašao sigurne glasače. Bankomate. Stupove. Drveće,  vjerojatno pse u u stadiju mokrenja. I trafostanice.

Kako bi dobili  na uvid njihovu demokraciju i drug Pernar je predvodio vojsku destruktivaca i primitivaca u šaranju po ulicama grada i grada Sesveta znakovlja ovog pokreta ljenčina, gdje je bio uhićen u svojem pokušaju uništavanja fasada sa natpisima, big bullshita, oli ti ga Živi zid.žz vandalizam1

Što reći, ti će nas spasiti od propasti, ako im uplatimo plaće u Saboru, jer su nas jako zadužili. I to je fakat istina. Uništavaju našu imovinu, od budala dobivaju donacije za lagodan život,nigdje ne rade, fakultete nisu ionako u stanju završiti, neki malo i kraduckaju po buticima, neki prijeti i iznuđuju lovu, kako oni po srpski kažu pare, a vama obećavaju da će vas obraniti od ovrha. I normalno nikoga nisu, ali su vas i svoje aktiviste zadužili prekršajnim prijavama, ovršene kaznama, što u prijevodu znači novim ovrhama. I stvarno moraš biti budala da za takve glasaš, zato i imaju žute zastave na skupovima. Čudite se što nemaju hrvatske zastave na skupovima? Svašta, njihova boja je transparentnija. Kako bi rekao Herman Hesse, njihova priča je samo za luđake. A takvi nemaju nacionalni predznak, jer je njihova misija žutila internacionalna glupost. 

Zato preporuka narodu, nemojte dizati lovu sa bankomata gdje je plakat živog shita, jer bi mogli doživjeti da i vas nečim ludim obljepe i “očaraju”. Sad ili nikad, ispadnite budale na žuti kvadrat.

hop