KAČINARIJ NA 60 STRANICA OTKRIO SAV BANKARSKI LOPOVLUK O KOJEM ŽIVI ZID NEMA POJAMA

0
1250

OTKRIĆA PAŠKA KAČINARIJA, KANDIDATA ZA SABOR U PRVOJ IZBORNOJ JEDINICI

HOP PRVI OBJAVLJUJE

Ovaj zapis dokazuje kako su se globalni bankarski divovi, Unicredito Italiano S.P.A.(Milano, Italija) i Allianz A.G. (Münhen, Njemačka) udružili radi prijevare zakonitih dioničara najveće hrvatske banke, “Zagrebačke banke” d.d. (skraćeno: “ZABA”), putem nelegalnog preuzimanja iste banke, što je kao rezultat dovelo do lažnog prikazivanja vrijednosti njihovih vlastitih dionica širom svijeta i ugrozilo njihove vlastite dioničare.
Ovime se također dokazuje kako su vodeće svjetske knjigovodstvene tvrtke, “KPMG” i “Price Waterhouse Coopers”, sve to omogućile i kako su ugledne zapadne investicijske banke, “Credit Suisse – First Boston” i “Dresdner Kleinwort Wasserstein” (DKW), pripremile teren sa svojim, u najmanju ruku, površnim i neodgovornim “due diligence” istraživanjem koje je prethodilo samoj transakciji.Na kraju, web stranica prikazuje tijek pravne borbe Paška Kačinarija protiv ovog kriminalnog djela, oštećenog dioničara “ZABA”, veliku medijsku pozornost koju je slučaj izazvao, kao i najnovije vijesti vezane za njegovu borbu, koja se zahuktava. Zanimljivo da je Pašk Kačinarij pronašao imovinu Zagrebačke banke u vrijednosti oko 860 milijuna koja pripada građanima, ali državni odvjetnik Bajić nije učinio apsolutno ništa kako bi se ista evidentirala i vratila u državno vlasništvo. Umjesto zahvale Kačinariju, učinjen nije ništa. Zanimljivo je i to da se Kačinarij odrekao 10% od svoje nagrade za pronađenu imovinu u korist branitelja, što isto nikoga do sada nije posebno interesiralo. Kao da se radi o pronađenih 10 kuna na cesti.
http://www.zabaraba.com/

[pdfviewer width=”600px” height=”849px” beta=”true/false”]http://hop-portal.com/wp-content/uploads/2015/11/Monografija-ACI-1-1-1.pdf[/pdfviewer]