U spomen SDP-u i svim njihovim satelitima: Orasima, Mostovima i Mrtvim zidovima

0
851
Jovanović
Jovanović među živozidašima

SDP-ovska mašinerija očajnički i u zadnji tren pribjegava krajnjim sredstvima: naziva ljude naokolo ne bi li ipak dobili bar još koji glas sutra na izborima. Imaju sve u rukama, od medija i nacionalne televizije pa do sredstava i financija, no ništa im više ne može pomoći. Ne možeš narodu oduzeti sve pa još na kraju i besramno lagati o nekakvom rastu, svim brojkama i podacima unatoč. Znamo da misle da je narod glup i da je ova država slučajna, znamo da su vrlo lukavi u sijanju svojih poltronskih strančica naokolo: Oraha, Mostova i Mrtvih zidova koji svi zajedno nose SDP-ovski potpis, znamo da su svojski i od samog početka radili na uništenju Hrvatske i njenom pretvaranju u svoju vlastitu podružnicu „regiona“, znamo da su bili spremni na svakakve ustupke, pa i na to da se prozovu Hrvatima u zadnji čas, no njihov zadnji čas je ipak pokucao na vrata.

pokojni SDPHrvatski narod, ponosan i plemenit kao uvijek, dao im je dovoljno mjesta za njihove jalove pokušaje rušenja naše države, sad je bilo dosta! Došli su nas glave, krivotvorili sve što su stigli da bi prebacili krivnju na druge (naravno, naročito na HDZ i Domoljubnu koaliciju). S njima nema više razgovora ni koalicija, njima više nitko ne vjeruje! Pokušao je Milanović konvertirati u sve živo, no prekasno je…

Ovu zemlju branili su pošteni i časni ljudi, domoljubi i junaci – sve ih je on nazvao primitivcima i siromasima i time se nepopravljivo ogriješio o sve nas! Milanoviću, nepoštivanjem volje hrvatskog naroda koji je direktnim izborima izabrao svoju predsjednicu pokazao si da ne poštuješ hrvatski narod! Tvoja, SDP-ovska i HNS-ovska nakaradna predstava na političkoj pozornici ove zemlje je završena! Zastor sutra pada, kao i ti! Pripremimo se na dostojan ukop SDP-a. Ne na groblju, već povijesno gledano. Uz nadu da ćemo većinu tvojih dužnosnika otpratiti u Remetinec, kamo i odavno spadaju!

Ingrid Runtić