DOKAZ: ŽIVI ZID GRUBO KRŠI IZBORNA PRAVILA, IZA NJEGA STOJE SRPSKI I ENGLESKI INTERESI!

0
1040

žz krši izboreŽivi zid nastavlja sa svojim prevarama i kršenjem zakona i na današnji izborni dan. U neposrednoj blizini biračkog mjesta u centru Zagreba u Medulićevoj ulici je parkiran auto engleskih registracija koji je sav oblijepljen živozidaškim naljepnicama i parolama. Po izjavi promatrača na izbornom mjestu, više birača je prijavilo to kršenje izbornih pravila koje je počinio Živi zid, koji očito ne poštuje i krši sve zakone i odredbe, pa tako i pravila izborne šutnje na samim biračkim mjestima u toku izbora. Transparent Živog zida koji su živozidaši očito bili postavili na vidno mjesto, skinut je i leži na cesti ispred samog auta u Medulićevoj ulici.

žz krši izbroe1
Izborno mjesto Zagreb centar Medulićeva 30
žz krši izbore2
auto u neposrednoj blizini izbornog mjesta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

žz bgU predizbornoj noći se pojavila i podrška koju su na stranici Živog zida napisali pripadnici Građanske opcije Beograd, direktno iz Srbije. U njoj se vidi zajedništvo sa živozidašima u mržnji prema svima braniteljima u Domovinskom ratu koji su ovdje nazvani grupno i izjednačavajuće s agresorima „ratnim huškačima iz 90-tih“.

Danas, na dan izbora, Živi zid je jasno pokazao tko zapravo stoji iza njega: velikosrpska i engleska politika – obje zakleti neprijatelji samostalne države Hrvatske!

Ingrid Runtić