IZBORNA PRIJEVARA: U SARAJEVU 328 GLASAČA, DIP POSLAO 9000 LISTIĆA!

0
885
Izbori za predsjednika RHDIP čini izbore nezakonitim! Kako?  U Sarajevu ima 328 birača građana Hrvatske sa pravom glasa na popisu, a DIP je poslao ni manje ni više nego 9.000 glasačkih listića! To miriše na nečasnu rabotu na neregularnost izbora! Slanje tolike količione listića priznao i predsjednik DIP-a!
Nije li i 328 premalo?
U biti jest…no toliko je registriranih s pravom glasa.Inače Hrvata ima sigurno više,samo nažalost vjerojatno sklonih crvenoj opciji i baš zbog toga toliko listića.Uglavnom neka muljaža se sprema!
U čemu je manipulacija. U Sarajevu ima oko 9000 potencijalnih birača, oni se i danas mogu registrirati, što je teško vjerojatno, a ta činjenica se lako koristi kao manipulacija ako 8600 ljudi ne izađe na biralište. Umjesto da su birališta sa fiksnom brojkom, ona su zadnjeg trena predmet manipulacije.
Naša diplomacija prepuna mesićevih kadrova, ostarjelih komunističkih aparatčika, sprema sličnu prijevaru kao i na predsjedničkim izborima, kada je znatno slabije plasirani Josipović do kraja bio u igri za izbore, baš prema namještenim anketama, po kojima i danas je omjer sličan, što smo ispitali na terenu i potpuna je laž. Inače kao nikada ranije u Njemačkoj je broj prijavljenih građana Hrvatske, glasača za izbore.
HOP svakako glasačima prije glasovanja predlaže da provjere način glasanja, jer je znatno drugačiji nego ranije. Kod glasanja lista i kandidat sa te liste moraju biti isti, ne može se glasati za listu jedne stranke i kandidata druge stranke, Sve upute su na stranici DIP-a. Izborni sustav je tako podešen da je malverzacija vladajućih itekako moguća, iz razloga što su lažne ankete sugerirale 4-5 jakih lista, što svakako nije točno, jer osim dvije vodeće stranke gotovo nitko ne prolazi prag, lažnim anketama čak 5 stranaka prolazi što bi zapravo vrlo lako značilo vodu na mlin SDP-a. 
K.I.
hop