PETROV RAZMIŠLJA DATI MANDAT MATIĆU I OSTOJIĆU DA BI U MIRU BATINALI BRANITELJE PO CRKVAMA

0
936

Prgomet je danas krenuo sa vrlo uvjerljivim glupostima i pokazao zašto je hrvatski političar, bez da je trepnuo, provalio je mostovsku istinu i obznanio i gradu i svijetu kako su oni pobjednici. 19 je više od 59. Dobar bosanski vic. Gledao je u kameru i sa svojim gotovo spojenim očima niti trepnuo nije. Za koji tjedan ako ovako nastavi biti će kao Milanović, uvjeriti će narod da Hrvatska raste, zapravo da je Hrvatska ekonomski div ili kao živozidaši koji tvrde da je samo 95 ooo građana pametno, jer glasa za njih.

Prgomet razmišlja koga bi on i car Petrov opunomoćili da njihovu pobjedu ovjekovječe mandatom. I ako neće raditi kako njih 19 želi, dobit će tri po turu i oduzet će mu lizalicu.

Dvoume se između dezertera Milanovića, koji nas naziva slučajnim narodom, koji je uspio napraviti najgoru vladu u uniji, raseliti preko 200 000 ljudi, a kojem smrdi šator u Savskoj,/ u kojem bi po Milanoviću trebali svi ostati do smrti/ i Karamarka…Hrvatskoj treba i jedna Pusićka koja nas optužuje za genocid ili Opačićka o kojoj ne treba gubiti vrijeme, jer je njeno vrijeme rezervirano za raškovićeve ideje.

Još 4 godina treba takva vlast koja naganja branitelje po crkvama. I Petrov kao car moralist razmišlja kako bi on i Prgomet prgavo vladali sa svojih 19 sabornika nad ostalima i uz ovakve Matiće, Opačićke i Pusićke… prestrašno.

Već sada nam mediji nude demokraciju 19 pametnjakovića nad svima nama. Nije nam do sada bilo dosta slušanja ponižavanja od milanovićevih nesposobnjakovića, već će 19 provincijalaca zajebavati cijeli sabor, ako nije po njihovom. Njih 19 vrijedi više od stotinjak drugih. Takav izbor trebamo.

Njima nije bitno što su ovi do sada maltretirali i uništavali narod, ako će slušati njih 19, dobiti će novi mandat da nas rade slučajnima. Mogli bi uzeti i Bobana, on je u Milanoviću pronašao srodnu dušu, još samo fali Kotromanović i svi sretni i veseli, oni koji znaju na što mislim sigurno su se dobro nasmijali.

Car Petrov i 19 desperadosa odlučuju o nama. Ipak ako je logika što manje glasova za pobjedu, pobjednik je Sinčić. Kada to skuži Sinčić i njegov žuti tisak, desperadosi odlaze u povijest. Zamislit makljažu ispred Sabora, oni, Sinčić, frustrirani Pernar koji bi se tak rado ušuljao u Sabor i glavaševa straža. Svi bi oni šteli vladati i nas raditi bedakima.

VELIKA JE TO NEDOUMICA, DATI MANDAT ONIMA KOJI BATINAJU BRANITELJE I VIŠE POŠTUJU AZILANTE.

svečenikostojić qq

HOP PORTAL

 

https://www.facebook.com/373857449397117/videos/895969313852592/?hc_location=ufi