Dragan Paravinja je rekao prostaku Petrini sve o Karamarku, drugu Titu i koalicijama

0
1054

stipe kondomOglasio se dežurni moralista MOSTA-a, Stipe Petrina.

– Tomislav Karamarko je za mene oličenje zla u Hrvatskoj, što ćete se uvjeriti ako dođete na suđenje, recimo, Draganu Paravinji koji ga na svakoj raspravi spominje, ali ne samo on… S njim ni pod koju cijenu ne bi mogao surađivati. Ukoliko bi se to dogodilo, trenutno bih istupio iz Mosta. Ali, ne samo ja. Bilo bi nas bar pet.

Zaključak je jasan, narode vjerujte srpskom teroristu, Draganu Paravinji iz slučaja Bilić, on je mjerilo informacija. Vjerojatno je Paravinja rekao Petrini da je Tuđman zločinac. Zato je ukinuo ulicu Franje Tuđmana. Možda je Paravinja rekao tom histeriku i da nema Boga, pa je ovaj počeo bacati križeve u smeće ili su zajedno ustanovili da je Tito komunistički bog, zadužen za likvidacije Hrvata, što očito ovom prostaku ne smeta.

zbabic2Otkad su se uzjogunili u MOSTU, stvar se počela otpetljavati. Kako sam već prije rekao, Petrina će biti dinamit koji će srušiti MOST. Kao što MOST ucjenjuje naciju sa 19 mandata, isto tako i Petrina ucjenjuje mostare. Iako je za korumpirane medije MOST nešto novo i spektakularno, za nas je on skup svakojakih osobenjaka, koji su uspjeli zamutiti vodu. Samo budala može vjerovati da je to nešto veliko, jer je stranka u 3 mjeseca postojanja postala nešto veliko i što će spasiti naciju. Gle čuda; financijer koji je prije toga bio Mesićev savjetnik se odjednom uhvatio pomagati ljudima okupljenima prije samo 3 mjeseca! U Hrvatskoj ima puno naivaca, koji su novu hlebinsku školu završili na ovim izborima. Smućkan bućkuriš već se počeo raspadati od kada je drug Petrina progovorio. Kontrolirani mediji su puni tog MOST-a, a stranka je stvorena prije tri mjeseca.

Ako Petrina odvuče 5 ljudi prema SDP-i, za čiji kriminal nije dobio informacije od Paravinje, Milanovićev brod luđaka nema dovoljno. Tri IDS-ovca od napušenog Miletića, 2 cirkusanta iz sokolske garde Glavaša i 8 ugroženih manjinaca nije dovoljno. Bandić maže mast na kruh i mirno štrika, jer nije siguran da će se pridružiti brodu luđaka pretvorenom u bučkuriš.don milanović1

HDZ očito po informacijama 24 sata i sličnim ‘moš misliti’ slobodnim medijima bi sa svojom tajnom knjižicom mogao privoliti zatupnike da stanu uz njega. Ako je tako, on je ipak Broj 1. Jučer u radmanoviziji Pupovac je bio jako oprezan i nije htio točno potvrditi da će stati uz drugove Srbe iz Milanovićeva broda luđaka, što je isto jako znakovito, a drug Bauk, ministar najneuspješnije vlade u EU, osim što je bizantinski odvratno neodgojen, bio je jako nervozan i bahat, a to znači u strahu. Čini se da je knjižica Broja 1  veliki problem nekima sa broda luđaka.

Igor Drenjančević