Lažljivci: Nema kod Živog zida ostavki-kradu im glasove,mrze ih, nemaju medijskog prostora

0
2420

zivispeedmanjaNema kod Živog zida  ostavki, nisu oni demokratska stranka. Kod njih je i 0 i 1 uspjeh, i svaki poraz, jer to po njihovom tumačenju znači da im netko krade glasove,mrze ih, nemaju medijskog ni drugog prostora…
A pisalo se o njima više nego o bilo kom drugom.

MOST postoji tri mjeseca, Savez za promjene tj. Živi zid  skoro pa punih šest godina. Iza Saveza za promjene niže se neuspjeh za neuspjehom. Parlamentarni izbori 2011 g., lokalni izbori 2014 g. Izbori za Europski parlament 2013 g., Izbori 2015 g. Sinčić je na predsjedničkim izborima predstavljao kukavičje jaje u svračjem gnijezdu.

Podmetnuli su ga kao političkog autsajdera i kao predstavnika aktivističke grupe, koja je ujedno  i politička stranka. S tom pričom je zaveo narod.

Do sad neviđeno, aktivisti na državnim, gradskim i donatorskim jaslama, gore od uhljeba.  Sinčić je jučer preko portala Flash javno zahvalio svim donatorima i volonterima koji su ga milodarima šlepali posljednje četiri godine. A proračun stranke 0, za protekle tri godine, udruga Živi zid ne postoji,ona koja postoji nije u vezi s njima….. Sve transparentno u Živom zidu – Cash and carry.  Cijena bahatosti i laži u ovoj zemlji skupo se naplaćuje. Hvala biračima što ste 4 godine života hranili živozidaše, a oni su za to vrijeme uspjeli izmusti 1 mandat, jedan kao niti jedan. Možda su ipak donator ispali budale, tko zna što je bolje, ispasti iz vlaka ili živozidaška budala.

Nada Landeka