MOST ZA IZBORE DOBIO 4 MILIJUNA KUNA OD GRAĐANA, A GRAĐANE GLASALE ZA HDZ ZOVE NACISTIMA!

0
1026

božo petrovI ovaj tekst počinjemo sa Petrinom. U klasičnom udbaškom stilu Petrina je otkrio toplu vodu u svome mozgu. Kaže Petrina da je MOST, stranka sklepana prije tri mjeseca pobijedila na izborima i pazite molim vas, hdezeovske naciste. Ista priča kao i od Milanovića. Sabor pun crvenih knjižica,a oni svi o nacistima. Pronađite jednog ustašu, nacistu u vrhu politike. Nema. Svi su crveni. Gdje taj histerik ikoga vidi? Petrina je očito plaćen od tajkuna koji stoje iza mostnog projekta da odbija Petrova od HDZ-a i glumi klauna koji optužuje HDZ. On je namjerno ubačena osoba u njihove redove da bi širio crvenu pomutnju. Svi koji su glasali za HDZ-u su onda nacisti. Takvi će nas takvim izjavama spasiti.

Priča broj dva. Kaže Petrov zvani Božo da mora odlučiti kome će dati mandat, jer je on pobijedio… i evo nas na brodu luđaka ponovo i to od strane psihijatra…on je ucjenjivač, a ne pobjednik.

Petrov razmišlja dati mandat iliti podršku Milanoviću ili Karamarku? U prijevodu; on još uvijek razmišlja dati mandat najgoroj vladi EU, najgoroj vladi u povijesti Hrvatske. To u prijevodu znači da nas dobro zaje…a, jer nitko normalan ne bi to činio, ako nije produžena ruka tih cirkusanata iz stranke dugoprstića.

Čovjek kad vidi s koliko je kapitala i novca Most ušao u izbore – može samo zaključiti da je krupni kapital projektirao jedan takav ozbiljan projekt. Riječ je o najvećim hrvatskim tajkunima – izjavio je Damir Kajin.

Na lokalnoj razini su birači ove pročitali…. ali sada su se mostovci raširili na državnu razinu, zahvaljujući Branku Rogliću, financijeru SDP-a Stevi Mesiću i ovim koruptivnim medijima predvođenim HTV-om…….Naime, i Dubrovački dnevnik, jedan od rijetkih medija u Hrvatskoj, više puta je pisao o tome kako se u Metkoviću zapravo nije dogodilo sve ono čime se obmanjuje hrvatska javnost. Javna uprava nije doživjela reforme. U Gradu Metkoviću još uvijek je zaposlen isti broj uhljeba, osim što su oni koji su dobili otkaze naslijedili MOST-ovci…… postoje indicije i dokazi o cijelom nizu zapošljavanja rodbine i članova stranke MOST u Metkoviću, dok Metković istovremeno probija čak i hrvatsku razinu nezaposlenosti, a razvojnih projekata koji bi katastrofalnu situaciju promijenili, u Metkoviću nema. Zato su u svojem dvorištu izgubili izbore. Potučeni su do nogu….i sada bi trebali biti naši “spasitelji”! Petrov razmišlja dati mandat najgoroj vladi, glumeći predsjednicu ili je zapravo plaćenik mesićeve ekipe koja je novcima i tajkunskim trikovima izmislila ankete, koje su ovaj projekt predstavili kao projekt spasioca. Petrov očito ima zadatak stati uz protivnike Karamarka, jer tolerira njihov nerad, nesposobnost i progon branitelja. 

Lova do krova

Već sada je MOST prijevarom kao nešto spasonosno uzeo veliki novac. Za svakog zastupnika 180.000 kuna i svugdje preko 5% na listama, novih 30.000 kuna. Tko je izglasao ove lopovske nagrade kraj gladnog naroda? SDP i kukuriku koalicija 2013. godine. MOST je dobio 3.420.000 kuna za zastupnike i 570.000 kuna najmanje za prijelaz praga od 5 %. Hoće li se toga novi uhljebi odreći? Pitanje svima: zašto narod financira stranke, kampanje i udruge sa 60 milijuna kuna godišnje? O tome mostari šute.

I. D.