LOVRINOVIĆ NE ŽELI NESPOSOBNOG MILANOVIĆA ZA PREMIJERA

0
1282

lovrinovićNakon Prgometa, Petrine i Petrova iz MOST-a se javio i Ivan Lovrinović. nekadašnji dekan ekonomskog fakulteta, redovni profesor. Lovrinović je aktivan i u udruzi Prsten, koja se okrenula rješavanju problemu posavljaka u genocidnoj tvorevine Republike Srpske. Njegove veze tu sežu do Antunovića i Zubaka, pa nije čudo da je i krupni kapital u priči sadašnjeg MOST-a. Ako pribrojimo i Branka Roglića, bliskog prijatelja  Stipe Mesića, jasno je kako se za tri mjeseca postaje politički bitan.

Naš narod još uvijek vjeruje vodećim medijima, iako su oni igračke vladajućih. U njima ne stoluju novinari nego poltroni politike, zato imaju ogromne plaće i još veće gubitke. Ipak sa stalnim bombardiranjem lažima oni uspijevaju naivcima uzeti novac i doći do moći. Tako je premošćen i sadašnji model. Kako je moguće da jedan MOST bez nekih značajnih imena može doći na tako visoke položaje? Ogromnom reklamom i lažnim anketama. Ovaj model se pokazao jako uspješnim i vrlo opasnim po društvo, ako je društvo postalo skup površnih pojedinaca, koji uopće ne prate tokove društva, zabavljeni selfijima i drugim narcisoidnim glupostima. Tko normalan može vjerovati anketama, koje 3 mjeseca stari MOST stavljaju na treće mjesto? Samo naivci, a takvih je u ovoj zemlji pola milijuna. Što je porazno. Koliko je porazno saznali smo dva dana poslije izbora. Članovi te stranke se već sada raspadaju iako glume zajedništvo. Petrina poput dežurnog klauna u državi i novog Pupovca, HDZ naziva nacistima, zabranjuje kontakt MOST-a sa HDZ-m, čime pokazuje šizofreniju, Prgomet bi i ne bi mjesto premijera, iako meni osobno ne djeluje nimalo i ni po čemu značajan. Konačno – jedan sa stavom, a to je Lovrinović, spašava potpuni krah tzv. nove ideje. Vidimo da se danas večernji raspisao o novim desničarima, koji su krenuli u promjene, poput priče o supermenu i njegovim pomagačima. Zašto? Jer je kontrolirani medij shvatio da brod tone. Koalicija se trese i sada treba skup medijskih laži, da se mostarina digne. MOST ima hrpu nezadovoljnika, ali vrlo malo onog što se traži.

Psihijatri i doktori trebaju liječiti bolesnu glupost i naivnost ovoga naroda, ali mi hitno trebamo ekonomske supermene. Je li Lovrinović taj, to ne znamo. Procjenom osobnosti, vidi se odmah da ima bosanski štih otvorenosti, bahatosti i lukavosti. Nikako nije dobro što ne zna komunicirati prema protivnom stavu, ne zna  objasniti, već jednom balkanskom logikom napada sugovornika. Ako ima i stručnost, to će svakako biti problem. Ego. I tako dolazimo do zaključka da je on ono najbolje u toj maneštri. Ostali su izgubljeni pačići koji su sad u centru pažnje.

Što je dobro zaključio Lovrinović? On ne podržava Milanovića za premijera, jer ekonomist ne nasjeda na glupu propagandu medija kako Hrvatska raste. Vrlo jasno i otvoreno je rekao kako je Milanović napravio katastrofu, zapravo baš ništa te da su mu ministri većinom obične lijenčine.

Koncept vlade spasa koji nudi je već manje privlačan. Zašto? To što zastupa ideju jedinstva svih je vrlo mudro, ali… U vladi Zorana Milanovića nema se za što uhvatiti. U njoj nema niti jedan dobar ministar, zato i jest Milanović bio najbolji. I to mora Lovrinović konačno  shvatiti. SDP ima strašno dobru propagandu, lažljive novinare, koji toliko mrze HDZ , da i taj očaj pretšostavljaju promjenama i HDZ-u. To znači da Petrov ima puno posla za objašnjavanje, među tim i takvim novinarima. U tom leglu besposličara Lorencin je donekle nešto i radio. Ostalo je šaka jada. Nadalje, ti ljudi nisu za suradnju sa predsjednicom što govori o njihovoj poremećenosti. I u tome ih  korumpirani mediji slijede. Šizofreno stanje kojem, kada dodamo Pupovca i Petrinu, narodu može samo pozliti. Kako pobijediti to opće ludilo i zaluđenost?

Lovrinović zna da je HDZ znatno bolje rješenje, zbog nekih mjera koje su oni ipak napravili i zbog samog programa kojeg su predložili. ‘ SDP mediji’ neće dozvoliti koaliranje sa HDZ-om, a u tome će im pomoći Petrina. Kada su potpisali koaliciju s njime, most je srušen. Taj šizofrenik ima samo jedan cilj, iz Hrvatske napraviti jugoslavensku prčiju, titoland i zatrti sve vrijednosti. Za njega je HDZ kriminalna organizacija, iako je znatno više članova SDP-a i HNS-a osuđeno za kriminal. Što smo mi na ovom portalu jedini objavili. SDP se zadužio u 8 godina više nego HDZ u 16 godina. Prema tome, Petrina laže. MOST mora odabrati kvalitetu, a ne što je bilo prije, jer po petrininoj logici ne mogu se birati sdepeovci, jer su pobili i upropastili hrvatski narod.

I sada dolazimo do najbitnijeg: zašto kruži priča o HDZ-u kao zločinačkoj organizaciji, koja je sve pokrala i slično? Lustracija. Komunisti se boje lustracije jer su činili strašna zvjerstva nad Hrvatima. I tu je strah od HDZ-a. Karamarko je najavio lustraciju. U prijevodu na pučki, progon gamadi, pa se gamad organizirala. S kim su sdepeovci uvijek u kompi na izborima?  I tu je dokaz straha od lustracije, jer su samo u Zagrebu 1945. raselili 26.000 građana grada i naselili svoje geđane. Ako Karamarko ovlada, oni su u problemu. On će provesti obećano Uniji. I narodu.

Dobro će biti ako Lovrinović kao jedina normalna i razumna karika ne popusti ovom nesposobnom premijeru za narod i vrlo sposobnom za sebe, Zoranu Milanoviću. Zamislite vlast sa Milanovićem, Petrinom, Pupovcem…Bila bi to izdaja nacionalnih interesa baš kao i 1918. godine. Ovoj poludjeloj ekipi priključite Sinčića i stvar je potpuna. Koliko god HDZ napravio  lošeg, Milanović je stalna prijetnja nacionalnom identitetu.

Petrina je jedan provicijalni primitivac, više za srpski parlament, nego za naš. I stalno laže.  U Jugoslaviji je ubijeno oko 350.000 Hrvata, raseljeno preko 1,5 milijuna, a to je više zla nego svaki besplatni stan, koji su ionako dobili jugočarapani. Pljačka Hrvatske i Jugoslavije je isti plan, a to znači da je sve to počelo 20 godina ranije. Kradljivci bivše zemlje su bili bankari naše zemlje. Bogaćenje Mesića i Tuđmana je neusporedivo.

Komunistički Sabor je 1990. ukinuo zakon o porijeklu imovine, svi mediji su prodani poslije smrti Tuđmana kao i sve značajne tvrtke i to nije učinio Tuđman. 1998. godine Tuđman je oformio tim, tzv. grupaciju Velebit, koja je istražila tko od visokih dužnosnika planira njegovu likvidaciju. Danas su neki od njih na vrlo visokim funkcijama i jako dobro potkoženi. Plan kontrole medija i kapitala je uspio. Karamarko je postao prijetnja tome. Iako baš njega prikazuju kao izdajnika, poglavito u slučaju Gotovina, Karamarko nije bio među dužnosnicima za likvidaciju prvog predsjednika. Dokument o tome slučaju odnio je jedan od najvećih novinarskih cinkatora u Beograd. Zato Petrina, ne laži! Ne treba nam u Saboru drugi Pupovac. Uostalom, i Marko Veselica je izašao iz te koalicije zbog Stipe Petrine.

Igor Drenjančević

vezani članak

http://hop-portal.com/2015/10/prvi-otkrivamo-prvi-dajemo-na-uvid-popis-osudenih-lopova-u-hns-u-i-sdp-u/