‘MOST’ TRAŽI SMANJENJE OVLASTI PREDSJEDNICI I TIME SE POKAZAO KAO KUKAVIČJE JAJE

0
1016

Petrina-stipe-660x330Sada je jasno nakon analize glasača, kako je MOST uzeo oko 12 mandata HDZ-u. Od donatora MOST-a pojavljuje se mesićev i josipovićev donator Roglić, cifru koju je dao čini se pak nestvarno mala: 20 000 kuna. Uz njega se spominju Todorić kao donator i alfa i omega Euroherc  osiguranja Grgić, kojem je otac iz istog kruga kao i Todorići. Malo ti ljudi imaju sa Hrvatskom i još manje s narodom. Iako se ne spominju, Lovrinovićevi prijatelji su zemljaci Antunović i Zubak. Lovrinović i Prgomet su iz istog kraja što je isto itekako bitno. Lovrinović je prije MOST-a komunicirao sa Živim zidom, čistim ljevičarskim pokretom.

Kajin se jedini usudio reći da se oko ove stranke veže ogroman kapital, što je logično, jer je u 3 mjeseca postojanja stvorila 19  mandata. Što to znači? Znači da su naši vodeći mediji varali narod, jer su nešto tek stvoreno prikazali spasonosnim. Kada smo ih počeli otkrivati,  javnost je shvatila prijevaru o kojoj je opet samo ovaj portal pisao. U Hercegovini je Poskok širio teze o spasiocima, a ako znamo da je u najbližem rukovodstvu portala sin vrlo značajnog udbaša, više je nego jasno od kuda kreće kuhinja. Naravno da je korišten i Raspudić kao komentator na portalu, da bi se ove ljude zbrda-zdola skupljene proglasilo spasiocima. Raspudić nije glup  da ne vidi što se očito vidi, hrpa provincijalnih čelnika različitog svjetonazora je neodrživa. Ako je Petrov kako kažu crkevni čovjek, a Petrina mrzi crkvu, to je nespojivo; a u prijevodu to na pučki znači raspad prije samog početka. I to se od početka događa. Stranka za kratkotrajnu uporabu.

Krupni kapital je još jedanput poništio volju birača. Glasači su glasali za desnicu, HDZ i MOST. Ali tajkuni i udbaši su zapravo napravili posao. MOST nije desnica, već bučkuriš, a jedan dio MOST-a ako se pridruži Milanoviću, omogućuje pobjedu ljevici. Tko je onda igrač krupnog kapitala? SDP. Mediji su u rukama SDP-e, krupni kapital i politički inžinjering. 

Zašto? Otac Tomislava Karamarka je završio na križnom putu. Karamarko je najavio lustraciju. Lustracija zahvaća očeve vodećih političara. Neki su i masovne ubojice, a krupni kapital drži udbaška elita, koja je sklona SDP-i.

Mediji  iskrivljuju sliku i prikazuju tajkune vezane za HDZ. Karamarkova stranka nije bez grijeha, ali sve je više jasno da je baš Karamarko ključ situacije. Kada je započeo napad na Karamarka? Slučaj Boljkovac, onda kada je strpao starog udbaša u zatvor. Slijedeći bi bio Manolić. Manolić je brže bolje napisao knjigu da uništi Karamarka. Tko je rušio Tuđmana godinu dana poslije rata? Mesić i Manolić, sa kvazi demokracijom i radijom 101. Danas je taj udbaški radio doslovno krepotina, Feral tribune je propao, Globus je propao, Jutarnji list je propao. Novinari iz toga vremena i danas lažu ovaj narod. Zamislite, uza sve prevare Živog zida, niti jedne novine ne pišu loše o njima, iako su nasilno pljačkali tuđu imovinu i prezaduživali aktiviste. Jedino ovaj portal. Tko je jedino loše pisao o MOST-u? Jedino ovaj portal.  Što se događa sa tim medijima? Otpisuju im se dugovi na račun građana i oni dalje neometano truju taj isti narod. Butković, Dežulović, Tomić i Jergović oblikuju laži i dobro žive. 

I sada činjenica koju niti jedan medij do sada nije primijetio u programu MOST-a; SMANJENJE OVLASTI PREDSJEDNICI. Zašto? Jer Kolinda Grabar Kitarović  smeta provedbi daljnje pljačke koju želi i dalje provoditi SDP. Ona vidi što rade udbaške elite i da su nas upravo one žicom vratile u regiju. Oko nas je žica, tako da smo i fizički manje vrijedna članica Unije, jer Unija vidi našu zaluđenost Beogradom. Beograd nas i danas kontrolira.

SDP nas je opljačkao i za izbore. Zakonom iz 2013. godine, u tijeku najveće krize izglasava zakon, po kojem svatko sa prijeđenih 5%  na izborima, dobiva 30.000 kuna bez obzira je li ušao u Sabor. Za vrijeme HDZ-a cenzus je bio 10%. A mi se pitamo čemu uopće nagrada? Tko nas nagrađuje? Zbog čega nagrada 180.000 kuna za ulazak u Sabor? Mi koji smo u krizi ovakve zakone donosimo? SDP je stvorio zemlju uhljeba, koja pljačka narod i za sve krivi HDZ. Sve propale novinske kuće sanira narod. One su ljevičarske, pogledajte EPH-a. Saniraju se banke, koje je vodila i pokrala elita iz Jugoslavije, a plan je  počeo 1974. godine. HDZ tada nije postojao. Generalni direktor Zagrebačke banke došao je iz Beograda. Kakve to veze ima sa HDZ-m? 60 milijuna kuna država daje udrugama, a djeca u školama ne mogu imati besplatne udžbenike i gladuju? Za koga te udruge rade? Protiv Hrvatske. 

Kada bi Karamarko otvorio sve te spise, SDP pada i svi tajkuni sa njima. Kao što su se novinari poput Jovanovića, kamuflirali u lažno ime Zoran Šprajc, tako se i kapital kamuflirao u hadezeov, a zapravo preko ‘mostne cirkusarije’ danas vidimo kako je to bila igra da ne bi pobijedila volja građana. Prgomet kao i svaki doktor je sebi umislio da je Bog, jer je tako posložena i njihova profesija spašavanja ljudi, ali u biti završiti će kao Budiša, ispljuvak crvenih pokvarenjaka.

Igor Drenjančević

HOP