MASAKAR U PARIZU ‘SPASIO’ MERKELICU I OJAČAO NOVI SVJETSKI POREDAK

0
1351

blic prizPariz je ponovo mjesto pokolja. I to nakon ogromnih poraza isilovaca u Siriji. Odmazda je bila strašna. Ruska tehnologija melje sve pred sobom u Siriji, izbjeglice zatrpavaju Njemačku, a nas žice i Milanović vraćaju u regiju i stvaraju rezervat za Sirijce.

 

FINANCIJERI SU ZNALI ZA KRIZU

Kako povezati te tri stvari? Godinu i pol dana prije ove krize financijske institucije su stvorile debitnu karticu Monese, koja nema nikakve veze sa bankama, a koja je namijenjena izbjeglicama. Sjedište Monese je u jednoj kući preko puta engleske vlade. Monese ima drugačija pravila od bankarskih kartica i štiti svog vlasnika ibanom, štiti puteve novca a podizanje novca je moguće čak i na trafici. Izmišljena je zbog izbjeglica, što govori da je sama kriza programirana. Izbjeglicama omogućava da bez dolaska u banku internetom osiguraju svoju kreditnu karticu samo slanjem svojih podataka i svoje slike sa osobne. To je revolucija u plaćanju jer nije vezena na banke. Jedan od vlasnika je vlasnik New york Timesa. Monese štiti vlasnika kartice na sasvim nov način i tako predstavlja ogroman napredak u odnosu na dosadašnju praksu banaka i preteča je rušenja banaka. Banke su dugo branile formiranje ove kartice, ali zadnjom krizom u Njemačkoj ona konačno oživljava, a to znači da novac dobiva drugi put, a izbjeglice legitimitet preko kartice. Sve administrativne zavrzlame se rješavaju internetski, bilo gdje u svijetu da se nalazite. U prijevodu, ako ste izbjeglica, karticu možete aktivirati signalom za internet.

pobijena kršćanska djeca u siriji

RUSI I AMERIKANCI STVARAJU NOVI SVJETSKI POREDAK

Rat u Siriji ulazi u završnu fazu, Rusi nakon isilovaca nastavljaju istjerivati izbjeglice, a glavna žrtva su izbjeglice i Njemačka. Njemačka, pritisnuta novim svjetskim poretkom, prihvaća sve izbjeglice i sustavno destabilizira svoju vlastitu ekonomiju. Koordinirana akcija američkih i ruskih snaga sve više se uočava. Cilj je isti; podjela europskih interesnih sfera. Brana je jedino Njemačka, koja je ovim događanjima znatno oslabljena, a Merkel sve više na vatri vlastitog naroda. Isil je zato otvorio drugi front i sva ubojstva u Parizu otvaraju rat i u Europi. Ruska snaga je prešla utjecaj Jalte i famozne granice dva svijeta. Ogroman utjecaj komunista u Hrvatskoj i Sloveniji proširio je utjecaj ruskih snaga do granica svih zona. Zato su osvanule ograde oko nas. Potpuno udbaška vlast sa Kučanom na čelu u Sloveniji je pokrenula čak 160 kaznenih postupaka  protiv Janeza Janše, protivnika srpsko-ruskog utjecaja. Stvar se počinje urušavati kada američke snage izvrću ruglu dogovor oko piranskog zaljeva sa Hrvatskom i otkrivaju zakulisne igre sudaca.

don milanovićaU Hrvatskoj je slično, udbaška zločinačka organizacija, koja je preko SDP očistila sve hrvatske kadrove, prvo čisteći SDP-u od Hrvata, jer su redom letili Arlović, Bandić, Vidović, a u vrh se instalirala srpska klika na čelu sa priležnicom Opačić, tajnicom četnika Raškovića, danas i vodi SDP-u. SDP uvlači u svoje redove bivše teroriste, baš kao i u  policiju, koja je odgovorna za napad na invalide domovinskog rata u crkvi sv. Marka. Ruski utjecaj jača preko Mesića i ulazi u sve pore društva i ekonomije. Ruska banka kupnjom uništene franšize austrijske banke osnažuje utjecaj Rusa, a kreditno spašavanjem Todorića daje ulaz jačem utjecaju na naše tržište. Umreženost Todorića i crnogorskog tajkuna Todorovića potvrđena je i diplomatskim spojem u Milanu, gdje je žena Crnogorca Todorovića postala konzulica, a Todorićev sin  odmah doletio na prijem. Todorović je poklonio sve kioske Todoriću u Crnoj gori, a otjerao Jocu Amsterdama iz te poslovne priče, opet Todorovićev utjecaj u Hrvatskoj ide preko Podravske banke. Na politčkom nivou sve pokriva Milanović, koji je 3,5 milijuna eura kredita podigao u LHB banci, koju su udbaši osnovali 1975. godine, kako bi krali Jugoslaviju. Zato su Josipović i Milanović pomagali Perkoviću da ne bude isporučen Nijemcima, jer su i njihove obitelji umiješane u zločinačku organizaciju .

UDBAŠKI KREDIT MILANOVIĆU OTKRIO ČIJI JE ON ŠPIJUN

Velika je katastrofa da  narod takvoj zločinačkoj organizaciji daje glas. Mediji su također pod njihovom kontrolom, truju narod, dok sami imaju ogromne dugove i te dugove im opet opraštaju članovi zločinačke organizacije koje mediji svojski podržavaju. Jedino čega se boje komunisti u Sloveniji i Hrvatskoj je lustracija. Ona sve mijenja iz temelja. Medijski magnati, sdepeovci, mnogi tajkuni lustracijom bivaju otkriveni.

milanović stariAko je HDZ udbško leglo, zašto kreće lustracija od njih, a lustraciju ne žele u SDP-u? Ovo pitanje daje ključni odgovor na sva pitanja. Karamarka se uništava zbog lustracije. Ipak, u ovoj priči je najbitniji put Amerikaca i njihove želje. Oni žele smanjiti utjecaj Milanovića i time uništiti utjecaj Rusa, koji su prekrdašili u Crnoj Gori, jer ako padne Hrvatska, Rusija je na granicama unije.

To se jasno vidjelo u slučaju Prgomet, kojem je iz američkih krugova rečeno da prestane lobirati za udbaša Milanovića. I  priča je  okrenuta  na sasvim drugu stranu, Prgomet je zašutio. Petrov se povlači u sigurnost Metkovića, a Prgomet daje podršku Petrovu. Milanovićevo lice sve govori, više nije siguran u sebe. Njegov udbaški plan propada. Prevara birača koja je  evidentna i na biralištima i općenito, dolazi na naplatu. Amerikanci su spasili Karamarka, ali su i svjesni njegovih mogućnosti i nemogućnosti vladanja. drago-prgomet

I sad se vratimo u Pariz. Pariz je okidač za zatvaranje granice Njemačke i spašavanje Angele Merkel. Ona sada ima izgovor reći: dosta! Zatvaranjem granice Njemačke, Hrvatska postaje sabirni logor, kojeg je EU već okružila  žicom. I to je naša ulaznica u region. Zato je predsjednica panično tražila vojsku na granicu, a pokvarenjak Ostojić glumio humanistu. Koliko je human vidjelo se napadom na branitelje i invalide u proteklih godinu dana.

karamarkoHrvatska je u žičanoj klopci, a preko Milanovića – i u regionalnoj klopci. Milanovića dijeli par glasova do šah mat pozicije. Amerikanci su to shvatili i reagirali, pa je banjalučki učenik Prgomet dobio po prstima, što je razbjesnilo novinarske izdajnike Margetića i Dežulovića… Milanovićeva epizoda sa Prgometom daje mogućnost Petrovu da se približi HDZ-i, a u tome je jedini problem sdpeov huškač i prostak Petrina. Kako se vidi on će biti žrtva sa lijeve strane, a sa HDZ-ove  strane sve više se vidi da bi njihov vođa mogao biti  žrtveni jarac ovih izbora.

Kao i kod berlinskog zida, tako se i kod pariške krize preslaguju kockice, spašava se Merkel, sada znatno slabija u moći zbog izbjegličke krize, a time zanimljivija za Amerikance, što kod  nas znači najvjerojatnije HDZ-u na vlasti. Dogodi li se taj scenarij, SDP-a, udba i komunistički kupleraj postaju plijen američke politike, a to nije mali financijski plijen. HDZ-a dobiva izbore, a oni primat. Odlazak Milanovića, neprocjenjivo. Zaključak za puk, puk u Parizu i u Zagrebu je žrtva globalnih interesa, nekada od toga imamo korist, nekada ne, ali žrtve su uvijek ogromne. Oni koji danas najviše oplakuju žrtve, prijete akcijama, i čak su dio ove akcije, kako bi lakše opravdali svoju politiku.

Igor Drenjančević