PETROV LOŠ PSIHIJATAR KAD STOJI UZ LUĐAKA PETRINU

0
1030

– Zašto se ljudi UZNEMIRAVATE kada kojekava .SMEČA , MORALNE NAKAZE , LJIGAVCI I MEDIJSKE DROLJE (molim dežurne vakabularne higijeničare da ovo zapamte pa da mi dodjele još neku knjigu :D), počmu NEGATIVNO pisati o meni ???? Pustite ih , neka pišu. Samo ih upitajte ako je sve to istina što pišete kako to da “Psovač i kočijaš” iz Primoštena ima NAJBOLJE REZULTATE u vođenju JLS u EU ? Upitajte , kako to da je već 15 godina izložen doslovno svim mogućim hajkama na svim razinama i ostaje ČIST POŠTEN I ČASTAN usprkos svemu. Upitajte ih , pa zašto to njegovi sumještani za njega glasaju sa čak 70 -80 na lokalnim i čak 50 % na parlamentarnim izborima : Upitajte ih : ZNATE LI IKOGA U HRVATSKOJ SA GORE NAVEDENIM KARAKTERISTIKAMA??? Ako neznate , recite im, UŠUTITE VI MRZITELJI HRVATSKE ; HRVATA i svega dobroga i plemenitog uopće !! – kaže novi Pupovac u Saboru, drug titoljubac Petrina.

stipe petrina1On “voli”hrvatski narod jer mu je  Tito drag,  onaj zlotvor koji je pobio oko pola milijuna Hrvata, po tome je on veliki obožavatelj Hrvata. Čovjek je i jako rječiti, tko se sa njim ne slaže šalje ga odmah u pi..u materinu, pa narode napredovali smo, on vas psuje, a vi ga za to plaćate. Sve više bagre oko nas koja smrdi svoj crveni vonj.

Koliko je dosljedan već je pokazao, prvo je popljuvao Petrova, a sada je koaliciji sa njim. Kakav psihijatar moraš biti da ne vidiš da se radi o nasilniku i pokvarenjaku-loš, Petrov je loš psihijatar, a kao čovjek se udružio sa nekim tko zastupa masovne ubojice. Dva loša bi htjela vladati…I uzeli trećeg Prgometa, kojeg je Petrina nazvao kurvom i prevarantom. Treće put..Kako bi rekao Petrina, jebeni treći put.

hop