PETRINA MILIJUN GLASAČA NAZVAO NACISTIMA, KARAMARKA ČETNIKOM, A PAJIČIĆA SU ONDA UBILI ‘DEMOKRATI’

0
2722

HOP portal je bio prije izbora u pravu, MOST je projekt sdepeovske kuhinje, a mesićev finacijer očito pritišće mostare. Dvije gnjile jabuke mostovaca Prgomet i Petrina određuju  daljnji tijek naše domovine, a od pomisli da je to činjenica svima se diže kosa na glavi, ako je imalo normalan.

– Stvari su sasvim jasne: 75 posto ljudi bi radije išlo s koalicijom Hrvatska raste, a Božo Petrov to ne smije, i zato još nema odluke. Stalno govori kako ga SDP i Zoran Milanović napadaju u medijima, a nitko osim njega to ne vidi. Pitao sam ga gdje je to vidio, pa na Radmanovoj televiziji (HRT) je usred kampanje dvaput bio gost u Nedjeljom u 2. Je, je, veli, ali na Novoj TV. Ma dajte, da Božo Petrov nije nečiji nego svoj projekt, već bi se znalo s kim se ide u koaliciju i u koje reforme. Ovako se iscrpljujemo na nekakvim klauzurama, raspravljamo deset sati o reformama…-kaže psovač i kukavičje jaje Petrina.

screenshot revolucija.info/tacno.net

“11 od njih 21 bilo je za to da se s Prgometom priča, a njih 8 bilo je protiv. Na kraju je objavljeno da su svi protiv. To je situacija koju nikako ne prihvaćam jer čak i totalitarni režimi poštuju formu. Drago Prgomet ima pravo objasniti svoju poziciju ostalima, a sve drugo je čista inkvizicija”,rekao je Petrina. Ovime psovač, prostak i pokvarenjak Petrina otkriva situaciju u MOST-u i radi totalnu demontažu MOST-a. Prgomet sa svojim idiotskim pismom je pokrenuo udbašku priču i nastavio stvaranjem svoje stranke, samo kako bi uništio MOST. Udbaški mediji prepuni su ovog izdajnika, koji glumi poštenjaka, a zapravo sve čini da uništi koheziju.

Petrov plaća cijenu činjenici da je očajan psihijatar, jer se okružio moralnim probisvjetima. 

Formira li Most vlast sa ‘četnicima hrvatske nacionalnosti’, nacistima iz HDZ-a, ja ću svoj mandat dati nekome s moje liste ili sjediti u Saboru kao nezavisni zastupnik, ali jedno je sigurno, stanje moga želuca ne dopušta mi da koaliram s HDZ-om”, rekao je Petrina. Pokvarenjak Petrina sada je na prvoj liniji obrane udbaškog sdepea.

Evo da rezimiramo propagandu ovog jugoslavenskog strojara, Petrine, lokalnog nasilnika i pacijenta  za Vrapče; Karamrko kao četnik bio je na sprovodu nesretnom Pajčiću i nitko od branitelja se nije žalio na četnika Karamarka, a kojeg je izudarala slavna policija Hrvatske što previše ne brine smrada Petrinu, u crkvi sv. Marka su zgurani četnici i nacisti koji su branili Hrvatsku, a sada Hrvatsku od njih brane Hrvatine u “ŠLEMOVIMA”. I na izborima svi koji glasaju za HDZ-u su nacisti. Pljesak za sve one koji su dali glas za ovakvu bagru, poput ovog Petrine.

darko pajičić

22.10.2014., Zagreb - Ispred Ministarstva branitelja u zagrebackoj Savskoj u utorak kasno navecer preminula je braniteljica Nevenka Topalusic (60), koja je bila stopostotni ratni vojni invalid prve skupine. Hrvatski branitelji okupljeni ispred zgrade Ministarstva su paljenjem svijeca odali pocast preminuloj heroini. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
22.10.2014., Zagreb – Ispred Ministarstva branitelja u zagrebackoj Savskoj u utorak kasno navecer preminula je braniteljica Nevenka Topalusic (60), koja je bila stopostotni ratni vojni invalid prve skupine. Hrvatski branitelji okupljeni ispred zgrade Ministarstva su paljenjem svijeca odali pocast preminuloj heroini.
Photo: Marko Prpic/PIXSELL
03.03.2011. ,Ulica Blage Zadre, Sesvete - Nevenka Topalusic, majka cetvero djece koja je bila ucesnica u Domovinskom ratu i bila ranjena. Photo: Boris Scitar/PIXSELL
03.03.2011. ,Ulica Blage Zadre, Sesvete – Nevenka Topalusic, majka cetvero djece koja je bila ucesnica u Domovinskom ratu i bila ranjena.
Photo: Boris Scitar/PIXSELL

prosvjed-branitelji

smradovi policijski

Smrad Petrina očito voli ovakvu demokraciju.

HOP portal