Vračara Kasapić i udbaško Dnevno se boje Joe Bidena, predsjednice i lustracije!

0
1467

sjebanušaZrinka Kasapić nije proročica, niti novinarka, a još manje pri zdravoj pameti – kao što ni Dnevno.hr u kojem ona kuje svoje zavjere nije desno glasilo, niti je objektivno, a još manje nezavisno ili hrvatskoj javnosti dobronamjerno. Njezino tračersko olajavanje hrvatske predsjednice odavno je prevršilo svaku mjeru, a neobjašnjiva i silna mržnja prema predsjednici širi se preko dnevnog kao kuga već duže vrijeme, i ne samo iz „pera“ ove osobe mentalno upitnog zdravlja. Kolinda Grabar-Kitarović je hrvatska predsjednica, direktno izabrana od hrvatskog naroda, koja svojim djelovanjem i zalaganjem zaslužuje svako poštovanje i primjereno obraćanje, ona nije Kasapićkina susjeda s placa ili neka šuša, ali ju Kasapićka konstantno upravo tako tretira, a to je već i pravno i zakonski nedopustivo.

U svom najnovijem luđačkom pohodu pod naslovom Pažnja! Kod Kolinde dolazi mason 33. stupnja…”U srijedu u Hrvatsku dolazi potpredsjednik SAD-a Joe Biden, inače mason  33. stupnja, odnosno najvišeg stupnja unutar masonerije, stupnja za kojeg je Albert Pike jedan od najvećih masona povijesti rekao da je to stupanj u kojemu masoni mogu direktno govoriti sa đavlom.”- Kasapić je osim predsjednice krenula „kasapiti“ i Joe Bidena, čovjeka velikih političkih sposobnosti i izuzetno značajnog utjecaja, čovjeka najdužeg senatskog radnog staža u Americi, čovjeka koji je Hrvatima poznat upravo po svom jasnom i nedvosmislenom stavu o Slobodanu Miloševiću kao ratnom zločincu.

kolinda_grabar_kitarovic_je_noJoš u najranijoj fazi srbočetničke agresije na Hrvatsku, Joe Biden je znao nazvati stvari pravim imenom i zalagao se za prekid sankcija na uvoz oružja prema srpskim protivnicima i time dokazao svoje političko poštenje, sposobnost i pravednost. Joe Biden je jasno stao na stranu Hrvata i bosanskih muslimana i time izvršio odlučujući utjecaj na politiku tadašnjeg predsjednika Clintona i vojni angažman NATO-a u zračnim operacijama protiv agresorske Srbije i bosanskih pobunjenih Srba. Bio je zagovornik aktivne vanjske politike SAD-a na strani obrambenog i Domovinskog rata u Hrvatskoj, za razliku od velike većine europskih vođa tada.

Sve to ova vračara ne zna, ali zna izmišljati urote, nove svjetske zavjere i svakakve ludorije, sve da bi ocrnila ljude koje Hrvatskoj žele izlječenje od crvene pošasti i lustraciju koju konačno zaslužujemo. Kasapićka bi, baš kao i Srbi, radije gledala ruski utjecaj po Hrvatskoj, nego američki. Sukladno ruskim medijskim konstrukcijama koje su joj izgleda jako bliske, njoj su svi „ameri“ zlo i sotone, a ruski dečki dobrice. Mentalni sklop i interesne sfere ove urotnice kojom se diči dnevno.hr ne razlikuje se ni malo od onog bolesnog, potkupljivog i lažljivog Margetićevog, Ante Tomićevog ili Dežulovićevog. A ne zaostaje ni za Jelenom Lovrić ili Denisom Kuljišem. Za razliku od nabrojenih, Kasapićka se istrenirala kao vidjelica vraga u saveznicima Hrvatske, kao najavljivačica smaka svijeta i letećih tanjura i koječega drugoga što bi se moglo dogoditi Hrvatskoj – ukoliko se konačno provede lustracija i ukoliko Hrvatska konačno zbaci zadrte jugoudbaše sa svojih izmorenih pleća. Svašta je ta žena u stanju smisliti, u silnoj panici i strahu pred Kramarkovom najavom lustracije.

U svom bijesnom ludilu Kasapićka vidi oko predsjednice Grabar-Kitarović masone i teroriste, vještice i lomače, umjesto postojanog, utjecajnog, hrabrog i još od Domovinskog rata Hrvatima uvijek naklonjenog Joe Bidena. Zrinka Kasapić nije samo izgubila kompas zazivajući vraga, nego je sustavno krenula demonizirati sve vrijedno što postoji na hrvatskoj političkoj sceni. Sasvim usklađeno sa državnim crvenim medijima kojima dirigira ljevica na tehničkoj vlasti.

Dnevno je propustilo primijetiti i osobnu tragediju ovog čovjeka, prema kojoj svatko normalan treba ići sa pijetetom, a luđaci će to ionako smatrati novom urotom. Njegova osobna tragedija u privatnom životu, lakše približava naše tragedije iz domovinskog rata, koje je baš on uvijek najbolje prepoznavao.Čovjeka koji je prošao težak život Kasapićka “kasapi”u maniri zadnjeg srpskog žutila, ne poštujući nimalo kršćanske principe , kojima se zaklinje. Da je imalo kršćanka, samo zbog boli koju je prošao Biden i prolazi, nikada ne bi pisala ovakve odurne stvari.

Vračara Kasapić prešutjela je dug “anđela Michaela Ljubasa” državi Hrvatskoj, njezinog gazde u Dnevnom, preko 60 milijuna kuna duga državi, a vidi vraga Bidena, zaboravila je portale Dnevno u Srbiji i BiH-i, koji pišu protiv nas,  zaboravila je napisati i  kako vlasnik Dnevnog ima intenciju otvoriti portal u Rusiji, o čemu se ozbiljno pregovara. Sve je to očito “božje poslanstvo”, dok su nam prijatelji Hrvatske vragovi.

Ingrid Runtić