RAZOTKRIVAMO: ZRINKA K. IZ UDBAŠKOG DNEVNOG I ŽIVOZIDAŠI ISPALI ISTOM VRAGU IZ TORBE!

0
1546

zrinka k. biseri. PNGPo napisima dežurne gatare i vračare udbaškog dnevnog Zrinke Kasapić i njoj sličnih čudnovatih spodoba postaje jasno zašto su bile na snazi izvanredne mjere sigurnosti za vrijeme jučerašnjeg predsjedničkog summita Brdo-Brijuni. Teroristi skrivaju svoje lice od javnosti gotovo jednako tako dobro kao i paranoična Zrinka Kasapić.

Što se političkog stava tiče, Kasapićki i njezinim istomišljenicima nimalo ne smeta četnički vojvoda i sadašnji srbijanski predsjednik Nikolić u Zagrebu  koji u maniri pravog balkanskog mužjaka/silovatelja okušava poljubiti predsjednicu tri puta. Ne, Kasapićki i dnevnom smeta predsjednica, od njene inauguracije naovamo, Kasapićki smeta Joe Biden, američki potpredsjednik koji se još prije 25 godina aktivno zalagao za obranu Hrvatske pred srbočetničkim agresorom. Da bi prikrila tu manijakalnu mržnju prema svemu što iole diše hrvatski treba izmisliti čitavu galeriju likova i njima načičkati masonske lože, jer javno ne smije priznati istinu – a to je da joj smetaju svi koji Hrvatskoj žele dobro! Predsjednica koja želi Hrvatsku učvrstiti tamo gdje joj je oduvijek bilo mjesto – u srcu Europe, u nekad zvanoj Mitteleuropi, je najveći trn u oku i dnevnom i Zrinki K. Zašto? 

zrinka kKoliko bolesno stanje vlada na portalu dnevno, otkriva jedan njihov članak iz travnja ove godine u kojem se javnosti Zrinka K. predstavlja kao nova predsjedničina savjetnica. Naravno, laž i podvala, zapakirana u neukusnu prvoaprilsku šalu koja otkriva prave Kasapićkine ambicije. Jedan detalj govori puno: potpisnik tog članka je dnevno, dakle ne neki novinar imenom i prezimenom, a sam članak govori o budućoj sjajnoj karijeri  Zrinke K. u uredu predsjednice te nam obećaje uskoro otkriti tko se krije iza slova K. Krije se ružno prezime Kasapić koje Zrinka sama krije iz nekih, samo njoj poznatih razloga, mada doduše svi znamo što na srpskom znači kasapiti. Osoba koja samu sebe intervjuira predstavlja novi izazov psihijatrijskoj struci, a takav intervju znak je teško poremećene, pa čak i podvojene ličnosti i krajnje bolesnog ega. 

Prenosim dio tog članka u kojemu Zrinka K. intervjuira Zrinku K.:

Zrinka1Predsjednicu trudit ću se upozoriti na najveće vukove koji se vješto kriju među nevinim ovcama. Svijet su danas preuzeli masoni, no još uvijek imamo nadu i možemo im se oduprijeti. Mi krećemo iz Ureda predsjednice… A ubrzo će se i cijela Hrvatska osvijestiti i krenuti s nama u tu borbu”, kazala nam je ponosna Zrinka K.

Naravno, Zrinka K. u Uredu predsjednice radit će pod svojim punim imenom i prezimenom, tako da će Hrvatska u ponedjeljak saznati tko se točno krije iza pseudonima Zrinka K.

Je li Zrinku strah što će javnost odsad moći vidjeti i čuti tko se krije iza pseudonima, Zrinka nam otkriva da se ne boji. “Masoni ionako znaju tko sam i ne bojim ih se”, kazala je.

Nakon objave mog jučerašnjeg članka na portalu HOP u kojem razotkrivam vračaru Kasapić, iznenada su mi počele stizati anonimne poruke i prijetnje. Kroz sličnu situaciju sam prolazila kada sam počela razotkrivati prevare i kriminal živozidaških čelnika, pa me ne čudi identična agresivna taktika koju provodi i Kasapićka. Zrinka i živozidaši su očito ispali istom vragu iz torbe – a poštar tog vraga je portal dnevno. Da ne ostanem samo na poredbama, upozoravam i na konkretnu suradnju i poslove vlasnika dnevnog Michaela Ljubasa sa Živim zidom kojemu je iznajmio prostor u blizini svoje redakcije.

Čitava ta konstrukcija dnevnog kao desnog glasila, počiva na ljevičarskoj podvali, jer zaposliti jednu osobu kao Zrinku Kasapić može samo medij koji čitateljstvu želi diskreditirati i ogaditi svakoga tko je ikada pisao za dnevno i 7dnevno, a među njima je bilo puno njih koji dišu prohrvatski i koji su svi okrenuli leđa dnevnom kada su spoznali s kakvim se udbaškim metodama taj medij služi.

Ingrid Runtić

Vezani članci:

http://hop-portal.com/2015/11/vracara-kasapic-i-udbaski-dnevno-se-boje-joe-bidena-predsjednice-i-lustracije/

http://hop-portal.com/2015/11/joe-biden-u-zagrebu-good-to-be-back/