DRUGO IME ZA VLADU RH-VELEIZDAJA

0
1009

tekst: Carmen Tomašić

hrvatska vladaZbog nelegalnog zaduživanja, prodaje društvene imovine, prikrivanja i obmane hrvatskog naroda trebalo bi suditi odgovornim osobama za kazneno djelo protiv naroda.

  • KAZNENA DJELA PROTIV REPUBLIKE HRVATSKE

Veleizdaja

Članak 137.

Građanin Republike Hrvatske koji pokuša Republiku Hrvatsku dovesti u položaj podređenosti ili ovisnosti prema kojoj drugoj državi, kaznit će se kaznom zatvora najmanje tri godine”.

  • Svi ste političari na Vlasti lagali, bezdušnici roda i poroda svoga, obećavali ste blagostanje hrvatskom narodu, navodili ih na poverenje i uverenje kako će Hrvatska cvasti, Hrvatski narod vam je vjerovao.

Prodali ste hrvatske banke, vlasništvo hrvatskog naroda, prodali ste ih lihvarima. Donosili ste i mijenjali ste zakone na štetu hrvatskog naroda bez pristanka hrvatskog naroda. Vjerujući u vaša obećanja hrvatski narod je kupio imanja, uložio u privatno poduzetništvo, obrt i zanatstvo, kupio stan i sagradio kuću. Ali vi ste rasprodali tvornice, vi ste uništili gospodarstvo, vi ste stvorili 400 tisuća nezaposlenih, vi ste smanjili plaće, vi ste odredili visinu režijskih troškova i poskupljenja prehrane, lijekova i ino. Vi ste slomili Hrvatsku i hrvatski narod. Danas je hrvatski narod dužan bankama, lihvarima koji otimaju privatnu imovinu a hrvatski narod koji nije kriv, KRVAVO PLAĆA izigrano povjerenje.

Izgubili smo najvrednije – slobodu i pravo na dostojanstven život.

Hrvatski Branitelji na vječnu čast i slavu što ste utemeljili slobodnu i neovisnu Hrvatsku i ostvarili tisuć’ljetnju težnju hrvatskog naroda.

Ali dok ste branili Hrvatsku od srbočetničke, crnogorske i JNA agresije neki drugi Hrvati su studirali, radili, švercali, pljačkali. Dok su drugi lijegali u tople postelje i mirno snivali lagodan i bezbrižan život Vi ste u neprijateljskom okruženju, u rovu,na brisanim prostorima gubili živote, Vi ste snivali otvorenih očiju slobodu Hrvatske.

Danas vi ste izmučeni i ispaćeni bolesti i nepravdom, to je Vaša povlastica.Vaše obitelji su razorene a Vi neshvaćeni i neprihvatljivi u društvu,

Krvca Hrvata vrije, nezaposlenost, siromaštvo, neplačeni računi, ovrhe nad plaćom, mirovinom i imovinom.

Ali mi smo Hrvati radili i gradili kroz stoljeća Hrvatsku!

U Saboru sjede i sjediti će većinski nevjerenici, izdajice roda i poroda hrvatskog, oni formiraju Vladu, donose zakone, provode bezakonje. Zakoni su pisani i prilagođeni manjini – povlaštenoj kasti Hrvata i nacionalnoj manjini Srba.

Oni su nam ukrali našu društvenu imovinu, rasprodali je, oni to čine i danas. Oni su krivi za vanjski i unutarnji dug Hrvatske a hrvatski narod plaća njihovu nesposobnost, prevaru i pljačku.

Oni su Zlo Hrvatske,

Hrvatski sinovi i kćeri što položili ste život na Oltar Domovine za slobodnu i neovisnu Hrvatsku pokriva vas zemlja Hrvatska, na grobovima vašim niče zelen hrvatski i zaborav vas prekriva.

Jer Jude su vas izdale za škude, za činove, za mirovine, za političke položaje, za vile i kuće, za skupe automobile i jahte, za kurve, jela i pića, za cajke.

Vječna čast i slava, vaša imena uklesana su u Vječnost hrvatskog roda i poroda

  • Hrvatski narod vođen vjerom u Boga, čiste duše i hrabrog srca u htijenju pravde i pravičnosti ima snage i odvažnosti mijenjati i promijeniti političko stanje u Hrvatskoj