PLAN MILANOVIĆA AKO DOBIJE IZBORE: MICANJE KOLINDE, UNIŠTENJE HDZ-e I IZOLACIJA BRANITELJA

0
1132

milamče game overZoran Milanović ima tri osnovna cilja ako dobije izbore. Najveće iznenađenje je želja Milanovića i uklanjanje Kolinde prije kraja mandata. Milanović smatra osnovom svih zla za uništenje njegova plana, predaje Hrvatske u ralje srpske ideologije baš Kitarovićku.

Na sceni su dvije ideologije Hrvatske, ona samostalne i one srboslavenske. Srboslavenska drži medije, novinarsko društvo, služi se ljudskim dnom poput Margetića, Mirt, Babića, te famoznim Dnevno.hr, koji kao desni portal najviše se okomio baš na Kolindu Grabar Kitarović i Karamarka. Potpuno nelogično da najpozitivniju osobu naše politike progoni baš desničarski portal, ali ako je to put da vlasnik portala, koji se nigdje ne slovi kao vlasnik izbjegne sankcije poreznog duga od 60 milijuna, tada je  jasna divljačka politika portla, da baš Kolindu Grabar Kitarović danonoćno razvlači po portalu.

Uništenje HDZ-e je put uništenja jake hrvatske opcije. Kritičari HDZ-e  uvijek i nanovo baš nju proglašavaju najodgovornijom, iako SDP za 8 godina mandata je  potrošio 6 milijardi više nego HDZ za 16 godina na čelu države, što se tiče osuđenih osoba, znatno je veći broj iz SDP-e, a  najviše je ipak iz HNS-e. Zanimljivo da baš za vrijeme HDZ-e osuđen je najveći broj članova HDZ-e, te onih koji se vežu za tu stranku, od generala Zagorca,Sanadera do Petrača, dok za vrijeme  Sdp-e gotovo nitko značajan nije procesuiran. HDZ-e uz sve mane je jedina stranka hrvatske orijentacije sa toliko velikom podrškom. Uništenjem iste, srboslavenski put potpuno prevladava.

Treći plan se već ostvaruje, razjedinjenje i marginalizacija branitelja. Račan je uništio organizaciju tajnih službi, vrhunsku tehniku prisluškivanja, smanjio vojsku, zapustio vojsku, način K6 umirovljenja časnika uveo, umirovio vodeće generale, 2000 branitelja izbacio iz policije, a na takva mjesta zaposlio srpske teroriste, koje je ugurao i u pravosudnu policiju, čemu su kumovale sve hrvatske stranke.

Ministar branitelja preko godinu dana nije brinuo za prostest branitelja, iako je braniteljica umrla pred vratima ministra.  U slučaju neutralizacije predsjednice i uništenja HDZ-e, branitelji postaju jedina homogena hrvatska meta za kraj. Samoubojstvo branitelja u broju preko 3000 pojedinaca i braniteljski zakon koji potiče samoubojstva, jer je to jedini put da njihove obitelji ostvare prava, već su trasirali put branitelja u smrt.

Milanović postaje osoba opasnih namjera.Sve će učiniti  da dobije izbore kako se ne bi utvrdio ogroman srazmjer uloženog i podjele dobiti među crvenima, a koji očito nije usklađen sa zakonom.

hop portal