NIKADA VEĆI BROJ BUDALA U SABORU- BAŠ NAM JE KRENULO

0
1168

ej cigani desteNikad veći broj budala u saboru, baš nam je krenulo! Sastali se oni danas onak malo za zezanciju, da vide ko koga može zeznuti na naš račun i naravno, glavni zabavljač je u trenu postao prištavi premijer na odlasku. Predložio je on novog predsjednika Sabora, iz MOST-a, da se zna ko je gazda, ipak je MOST glavni, ima 15 zastupnika, možda već sutra i 10. Kako pada broj zastupnika, sve je važniji. Predložili su mostovog Roberta Podolnjaka za predsjednika, a kako se zapravo lik zove Robert Jovanović vjerojatno je prijedlog išao od Željka Jovanovića,  jedino tom jatu Jovanovića fali Zoran Šprajc, koji je isto Jovanović. Sretnu se Šprajc i Podolnjak i kaže jedan drugom: gdje si, prezimenjak? 

Nije niti čudno da nam je ekonomija u banani, skližemo se po korama ljudske gluposti svaki dan.
slinavi
Instalirali smo novi demokratski sustav, što manje zastupnika, to si bitniji u Saboru… znači dolazi vrijeme živog shita, oni sada imaju jednog zastupnika, ali on je spasioc, živozidaški sveti Sava, koji čeka šansu da nekog deložiraju iz Sabora. I na slijedećim izborima sa što manje glasova bit će pobjednik. Živi shit već je pripremio zastavu luđaka, maše žuto i ima najveće šanse u toj političkoj ludnici pobijediti.

 

prgi pizdek
U Sabor je sjeo i Milanovićev cinker Prgomet sav vesel, uspio je maznuti tri zastupnika MOST-a i nazvao se HRID, pravi naziv za njega, smo što bi se sada MOST trebao nazvati BROD, jer se nasukao na hrid

 

 

 

 

 

 

 

 

četo mali
U Saboru je bio i Pupovac i njegova polučetnička svita, samo što ni naša milicija, a niti on ne znaju ko je bre ugrozio trećeg Srbina, pa je ovaj pobegao kod crnog Marka.

 

Naučili smo i nove pozdrave u Saboru. Milanović je onak pederski dao “fajf” Kotromanoviću, i rekao “givmi fajf”, falilo mu je 5 za kavu iz automata.

Ispred sabornice naš najgori i najlažljiviji novinar Margetić, koji se za lovu svakome uvlači u guzicu, pa sad vodi kampanju protiv Karamarka. I zato Karamarko šuti u Saboru. Margetić misli da je crno sve ustaško i sprema hapšenje Karamarka. Podršku mu daje i živozidaški sveti Sava Slinčić, jer i njemu je ovaj sumnjiv, ne nosi klasične boje sabornika; nije u žutom.

U Sabor je došao i Bandić, na kruhu i masti odrastao. Onak pametan ko da su svi njegovi bili u udbi, odmah je rekao da je znao kak ovi bedačeki nebuju niš konstituirali, a još manje konstatirali. Jedino ne zna kad buju njega pak klepili. Ipak su njegovi prvi rođaki bili u udbi, priča kruži da je jedina kuća koja nema veze sa udbom u Bandićevu selu – trafostanica…Milan-Bandic-on-Zuhra-Show-by-dolenec-7

Kaže ekipa novinarska kak je Petrov skupa s nekim Ircem ubačen par iz IRA, vjerojatno je terorizam u Irskoj propao, pa sad briju na teroriziranje Hrvata, sa sastančenjem. Zato je Petrov onako pametan kako jest, predložio da tko prvi dotrči danas do njega, s njim će u vladu, a tko neće, taj ne bu u vladi. Samo da ga ne zezne Petrina i onak uspješno dotrči do njega i proglasi sve hadezeovce genocidnima, jer u njemu nisu prepoznali najbolju psovku Jadrana.

Kakav smo Sabor posložili može nam pozavidjeti region, a “pesma” bi im mogla biti;

ej cigani de ste..

do slijedećeg konstituiranja Sabora – zdravi i veseli bili

molimo Boga da ove budale ne zažive u Saboru…

mostarinamostddd

Igor Drenjančević

hop