Milanović, Peđa Srbin i Robert Jovanović-Podolnjak prevarili Karamarka

0
1181

jovoMediji udbaške elite zajedno sa Robertom Podolnjakom i Zoranom Milanovićem napravili su još jedan lukav potez, kojeg je pokvario najveći glupan crvene politike Milanović. U ovom sazivu sabora bivši savez komunjara, a danas stranka dugoprstića, ili ti SDP predložio je  Roberta Jovanovića za predsjednika Sabora, sad se taj prikriveni  zove Podolnjak. Ova kuhinja pretilog pravnog mutikaše Peđe Srbina poljuljala je nespremni HDZ.  Karamarko nije bio pripremljen na scenario. Jasno je svima da su mutikaše iz mosta u dogovoru sa SDP-m.
U čemu cijelo vrijeme griješi Karamarko? On je stalno u defenzivi. Milanović je probao sa izdajnikom Prgometom, na ulici koristi novinarske nakaze poput Margetića, koji pred HDZ-m protestiraju, a Karamarko sa smirenošću želi dovesti na pregovore prevarante iz MOST-a.ej cigani deste

MOST od početka igra pokvarenu igru. Ne želi niti sa jednima i drugima, ali želi zajedničku vladu reformi?!!

Znači klasična udbaška prevara. Baš kao što je lažno prezime od Jovanovića. Sve je laž. Karamrko je trebao biti lukav i preuzeti sve inicijative. Potisnut medijima i dogovorima MOST-a i SDP-a potpuno je gurnut u stranu. Na samom početku je trebao prihvatiti inicijativu zajedničke vlade, kao što je nekada Tuđman prihvatio plan Z4, jer je znao da druga strana tako što ne želi. I nije imao nikakve posljedice, ali Karamarko nije lukavac kao Tuđman. Milanović ne bi prihvatio inicijativu, na taj način bi Karamarko preuzeo sve inicijative, pokupio simpatije javnosti i marginalizirao ulogu Petrova. Ovako sve je više na margini, a mostovci i dugoprstići rade iz svih nas budale.  MEDIJI SU NA OVOJ SJEDNICI SABORA HDZ OKRIVILI ZA FIJASKO KONSTITUIRANJA. Sve je to programirano kako bi lakše mesićev MOST i SDP spojili interese.

peđa srbinU principu crvena propaganda je uspjela narod još jednom prevariti. Prikazala je MOST pobjednicima izbora, dozvolila da budemo taoci tih pokvarenjaka, koji jedno pričaju, a drugo rade. Niti je više 19 zastupnika u MOST-u, niti su ičime vjerodostojni. Niti je 15 više od 59. Šetkaju se od stožera do stožera i u 2 sata dogovore reforme. Tko normalan u to vjeruje? Kada izlaze sa pregovora stalno pričaju da su reformisti, a u principu su crveni prevaranti, financirani od mesićevih igrača. Sjetimo se nedavno kako je ekspresno SDP odgovorio na njihova pitanja o reformama. Puno brže od HDZ-e, jer je očito sa njima u dogovoru.

Oni su za reforme ali bi u vladu sa SDP-m?

Oni ne žele niti sa jednima, niti sa drugima, ali žele zajedničku vladu?

Zašto prvo uvijek odlaze na pregovore sa SDP-m i na taj način političkim gubitnicima daju prednost pred medijima?

Zašto je SDP izabrao za predsjednika Sabora Roberta Jovanovića, skupio potpise za njegovu kandidaturu, ako nisu u vezi sa MOST-om? Što je jedino mogao napraviti Jovanović, kada ga odbija HDZ-a? Odustati od kandidature, jer bi igra bila inače otkrivena.

Čiji je savjetnik bio Podolnjak? Josipovićev.

Pozdrav Milanovića i Kotromanovića u Saboru je sve otkrio. MOST je dio crvene prevare.

Karamarko ako nastavi sa ovom cirkusom u defenzivi, sigurno gubi podršku javnosti i stranke. Vrijeme je da konačno iznese sve prljavštine MOST-a, koji su najobičnija skupina prevaranta, predvođena Petrinom i Prgometom, a kako vidimo niti je Podolnjak uopće nije Podolnjak. Previše lažnjaka.

Sabor je posto srpski cirkus.

Igor Drenjančević