OTKRIVAMO: SINČIĆ HITNO POZVAN KOD MILANOVIĆA DA NA CRNO ‘PRESPOJI STRUJU’

0
1146

slinčićJučer je bio presudan dan za opstojnost države. Država bi se urušila da Milanović nije pozvao živozidaškog svetog Savu Velibora, oprostite sad se zove Vilibora Sinčića… Ne znamo jel su tatica od Pernara ili Sinčića, inače visoki državni dužosnici dali broj Milanoviću od spasioca Sinčića, što je još jedina misterija, ili su naše tajne službe zaokupljene otkrivanjem i prokazivanjem dobrih Srba nešto učinile.  Uglavnom Sinčić je odmah prestao kuhati batate Palfi i krenuo zajedno sa njom kod druga Milana.  Palfi je kao prava skojevka odmah primijetila kako bi kravata bila neprimjerena, jer to je buržujski običaj i Sinčić je krenuo bez iste, samo obrišući sline rukavom.

Na Iblerovom trgu do tada je bila panika.  HEP ih pritišće da plate kaznu za struju, a samo Sinčić zna kako prespojiti žnore za struju i ne platiti nikome. Sud ionako kad vidi Sinčića uvijek se smili na njegova kaznena  djela i sve mu oprosti… Uz svijeću, kraj plakata Hrvatska raste Milanović je čekao da mu priključi struju Vilibor živozidaš. Bilo bi strašno da drug komunista Podolnjak, koji se zapravo zove Jovanović upadne u tu kmicu i ne vidi kako svijetli crvena zvijezda.

hrvatka rasteŠerlok Palfi odmah je znala ko im je zgasio struju. Kolinda.  Brže bolje je nazvla  Margetića da splaniraju državni udar i okrive Kolindu.  Za otkrivanje tajnog dosjea Rašković okrivili su Karamrka, jer je on radio u tajnim službama, za ovu bu Palfica Kolindu, a kada mazne neku robu iz butika, bude kriv muž od Kolinde. Evo hrvatska privreda raste.

Kome treba faks i škola? Malo muljaže i svima dobro, a ionako građani doniraju za takav politički rad. Milanović je na kraju spašen i pod strujom može dogovarati državni udar jer mu se ne sviđa ruž od Kolinde. Samo da još Palfica obrlati najgoreg psihijatra u zemlji, koji je iz ćuprije napravio najluđi MOST. I sve ih čeka nobelova nagrada.

Sinčić se još jednom pokazao da ne voli niti HDZ, niti SDP, ali samo SDPu prespaja struju, jer su sirotinja.

hop