‘DNEVNO HR’ JE TOLIKO JADAN PORTAL DA NEMA INFORMACIJU O RANJAVANJU NJIHOVOG ŠEFA LJUBASA

0
1432

ljubasZagrebačka policija intenzivno traga za nepoznatim počiniteljem koji je, najvjerojatnije u pomno planiranoj sačekuši, u ponedjeljak navečer ranio sredovječnog muškarca u nogu,  Michaela Ljubasa, poduzetnika koji je, između ostalog, vlasnik portala Dnevno.hr. Do pucnjave je došlo oko 18:50 sati na Ininoj benzinskoj postaji na Selskoj cesti u Zagrebu.- prenose vodeći mediji i Jutarnji list.

Pročitajte kako Dnevno hr. prenosi vijest i koliko je portal jadan da nema prvi informaciju o stradanju vlasnika portala. Tragikomično.

Autor: M. Berić

U tijeku je očevid.

Na benzinskoj postaji u Selskoj ulici u Zagrebu u ponedjeljak oko 18.50 sati došlo je do oružane pljačke, tvrde svjedoci.  Policija je izvijestila da je vatrenim oružjem ranjena jedna osoba.

Policija je brzo došla na mjesto događaja sa šest vozila. Stiglo je i vozilo Hitne pomoći.

U tijeku je očevid.

Autor: M. Berić
Zanimljiv je komentar na tekst jednog čitatelja na taj priglupi tekst.
dnevne budalednevne budale 2
Tko je Ljubas ?

12358274_1645151109062978_714802771_nListu poreznih dužnika među kompanijama trenutačno predvodi Jadran produkt, tvrtka u vlasništvu kontroverznog poduzetnika Michaela Ljubasa, s dugom od 69,2 milijuna kuna. Inače, prvih deset s liste srama ukupno duguje nešto više od 500 milijuna kuna. Za usporedbu, kad je država prije tri godine prvi put javno objavila popis dužnika, tvrtke koje su tad bile među top 10 dugovale su zbirno preko 1,2 milijarde kuna.

Hop.hr je među prvima iznosio činjenice o dugovanjima Michaela Ljubasa i njegovih tvrtki, te o lažnom desničarenju njegovih portala u Hrvatskoj i Srbiji, pri čemu su mu portali prohrvatski i velikosrpski, ovisno o tome da li se zovu Dnevno.hr ili pak Dnevno.rs. Toliko o “neovisnosti” njegovih medija i o njegovom poslovnom “poštenju”.

dnevno 3

Ljubas je involviran u čak 48 tvrtki i za to vrijeme je stvorio enorman dug. Sve je to potpuno nezanimljivo Milanoviću, pravosuđu, iako je navodno desničarski portal. Toliko je desničarski da je prisutan u Srbiji, a kako doznajemo širi se i u Rusiju. Redovito je najviše usredotočen na pljuvanje predsjednice, a uglednici Hitrec i Tomac su glasno prozvali portal udbaškim kao i naši novinari. Dajemo popis 48 tvrtki u kojima je Ljubas duboko upleten.

ljubas1ljubas2ljubas3

Sam Michael Ljubas je  nakon sačekuše izjavio da je slučajna žrtva pljačke benzinske crpke.

Vezani članci:

http://hop-portal.com/vlasnik-dnevnog-michael-ljubas-veliki-porezni-duznik-i-lazni-desnicar/

http://hop-portal.com/vlasnik-7-dnevnog-michael-ljubas-podmicen-od-gradonacelnika-barisica/

http://hop-portal.com/prvi-otkrivamo-kaznjiva-praksa-novinarske-krade-koju-provodi-portal-dnevno-hr/

hop-portal.com

IGOR DRENJANČEVIĆ