Naše mlade kulturološki uništavaju mediji narodnjacima da bi se uklopili sa mladima iz ex Jugoslavije

0
1076
big brotherBig Brother je politički show i ne moraš biti Einstein da shvatiš tko će pobijediti. Netrpetljivost prema Muslimana raste svuda u svijetu, zato će pobjednik vjerojatno biti Ervin.
Barbara je također idealna zato jer ona ustvari nije Hrvatica nego Srpkinja koja predstavlja Hrvatsku, to jest predstavlja mulikulturan grad Rijeku koja svima služi za uzor kao i politička opcija toga grada.
Jugoslavenski Big Brother je čista politika, sve je dobro isplanirano, a učesnici su pomno birani. Glavnu ulogu prošle sezone imala je Marijana iz Šibenika, koja ustvari nije iz Šibenika nego Knina, ali ustvari nije iz Knina nego iz Bosne. No, ona je predstavljala Hrvaticu, to jest Dalmatinku, ona je mladima poslala poruku da je potpuno normalno ostaviti muža i djecu i seksati se sa Srbinom.narodnjaci1411_mag
Ove sezone glavnu ulogu je imali Stefani, ona je poslala poruku da je potpuno normalno seksati se pred kamerama i to prvi dan, i uopće nije bitno dali je Musliman, Srbin, Hrvat, mlad, star, pametan ili glup. Stefani je pravi dokaz koliko su pomno birani ljudi, jer zaista vam treba pinceta i mjeseci traganja da nađete takvu osobu u Dalmaciji. Takozvane Dalmatinke nisu slučajno u prvom planu, mediji su godinama pripremali politički teren i stvarali lažan dojam da je Dalmacija netolerantna regija, mediji sada sebi uzimaju za pravo preodgajati mlade, a jedini način na koje mogu utjecati na mlade su glazba i film. Upravo zato postoji Jugoslavenski Big Brother, upravo zato nas godinama bombardiraju turskim serijama, upravo zato mediji godinama stvaraju lažan dojam da Hrvati slušaju narodnjake, itd.
Svi znamo da narodnjake slušaju oni koje su roditelji tako odgajali, koji su to slušali u svom domu, a to sigurno nisu Hrvati, a pogotovo ne Dalmatinci. Naši roditelji su slušali Klape, Olivera, Mišu, Sanremo, Beatlese, Rock n Roll, upravo zato mi proizvodimo i slušamo TBF, Dina Dvornika, Daleku Obalu, Gibonnija, Tedija Spalata, Gorana Karana, Doris Dragović, Cocu, itd.
narodnjaciNarodnjaci dolaze iz Bosne, Srbije, Makedonije, svi oni koji su porijeklom iz tih krajeva slušaju narodnjake jednostavno zato jer je to njihova tradicionalna glazba. Hrvatska je osim toga devedesetih primila 500 tisuća izbjeglica iz tih krajeva, a do danas ih se doselilo možda još toliko, plus oni koji tu žive i prije rata. Dakle, narodnjaci mogu bez problema napuniti dvoranu u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, ali to naravno nisu Hrvati.
S obzirom na naše velike kulturološke razlike, mladima su više manje svuda vikendom nametnuli narodnjake, evo neki dan na TV gledam Alena Vitasovića koji se žali da u Puli ne može nigdje održati koncert zato jer svuda puštaju samo narodnjake, slična situacija je u cijeloj Hrvatskoj.
Nego, da se vratim na Big Brother i Dalmaciju. Zašto je Vesna iz Zadra kad je ulazila naglasila je da je došla unijeti Dalmatinski štih, ona govori Kaj i naravno da nije iz Zadra nego iz Zagreba, a ustvari ona uopće nije Hrvatica, kao što to nije Jozefina koja je predstavljala Zagreb. Zašto je Goran kad je ulazio naglasio da je iz Komiže, a on je ustvari iz Sarajeva, a Dalmaciju poznaje toliko dobro da ne zna tko je Oliver Dragojević. Čak i onaj Nirmal koji je ušao kao gost napomenuo je kako se nešto kaže u Dalmaciji, a Dalmaciju je vidio možda jednom u životu. Zašto je toliko potencirana Dalmacija? Zato jer je Big Brother jedan dobro pripremljen i organiziran politički show, show koji stvara potpuno lažne dojmove u svrhu preodgoja mladih Hrvata.
Neki dan je neki strani političar lijepo rekao da je Hrvatska sidro, drugim riječima nećemo nikuda ploviti dok god na naš brod ne ukrcamo Jugoslaviju, a Europa je naravno odavno digla sidro i plovi svojim putem. Hrvatska dakle svoje mlade kulturološki uništava u ime prijateljstva sa drugim zemljama, a takva zemlja zaista ne postoji nigdje na svijetu. Da se razumijemo, potpuno je normalno imati pristojne odnose sa svim susjednim zemljama, ali nije normalno naše mlade kulturološki uništavati, i to samo zato da bi se uklopili sa mladima iz Jugoslavije !

komentar na Slobodnoj Dalmaciji

Hop portal