HOP

Bill Gates ubija djecu po svijetu svojim cjepivima uz znanje svjetske zdrastvene organizacije

Microsoft  je postao ikona Trećeg svijeta humanitarizma . Izvješća ipak pokazuju da je Gates napravio ‘mnoge zločine protiv čovječnosti u obliku ilegalnog testiranja cjepiva na nevinoj djeci.

Vrhovni sud u Indiji trenutno provodi opsežnu istragu protiv Bill & Melinda Gates Foundation , koja se uglavnom uključuje u testiranje cjepiva za siromašne, i često nepismenih, djece zemalja u razvoju, bez formalnog pristanka. Prema Health Impact News, slučaj  se posebno usredotočuje na nedopušteno ljudsko eksperimentiranje, koje se čini sa dva dostupna cjepiva za HPV, Cervarix (GlaxoSmithKline) i Gardasilom (Merck & Co.).

Prema izvješću objavljenom u  Indiji još u kolovozu, mnoga  djeca se razboljevaju nedugo nakon primanja cjepiva, a najmanje pet od njih umrlo.

U odvojenom suđenju za Cervarix koje se događa u isto vrijeme, također financiran od Gates Foundation, procjenjuje se kako je  cjepljeno 14.000 plemenske djece u Vadodari, Gujarat, cijepljeni su za HPV. Rezultat ovog suđenja je dvoje djece mrtvih i stotine drugih teško ozlijeđenih. U oba pokusa, mnogi potpisani za pristanak pokusa na  obrazcu, koji se koriste za testiranje očito su krivotvoreni, a mnogi  nepismeni roditelji su prisiljeni na potpisivanje suglasnosti.

Zahtjevi su javnosti da se  osude ovi zločini protiv čovječnosti  Gates Foundationa, kao i Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) i Program za odgovarajuće tehnologije u zdravstvu (PATH),  koji su   bili  nemarni i sve ovo tolerirali.

 

Zaklada Gates je također odgovorna za ubijanje djece s nedovoljno ispitanim cjepivom za meningitis, dječje paralize i 5-u-1  cjepivima.

U prosincu 2012. godine, petero djece u gradiću Gouro, Čad, na silu su cijepljeni s meningitis cjepivom, koje je još uvijek u kušnjama, nije odobreno  za uporabu u komercijalne svrhe. Djeci su rekli da ukoliko ne pristanu na cjepivo,  neće   dopustiti da primaju nikakvu daljnju edukaciju.

U Pakistanu mnoga djeca su razvila takozvani “non-polio akutnu  paralizu” nakon istog cjepiva, ili NPAFP, koja je sad  dvostruko  smrtonosnija .

HOP Portal