MILANOVIĆ JE OKUPIO OKO SEBE SVE HADEZEOVSKE POLITIČKE NAKAZE, KOSORICU, PRGOMETA, GLAVAŠA

0
1249

Jadranka-Kosor-Dragi-Ivo-dragi-moj-prijatelju-nikada-te-necu-razocarati!_ca_largeProsrpski mediji u nas daju ogroman prostor prostaku iz Primoštena. Jedan čovjek degenerične komunikacije i klasični pokvarenjak dobiva prostor, kako bi u prostačkoj kampanji okrenuo mostovce prema pokvarenjaku Milanoviću. Nitko u medijima ne pita ovog crvenog prostaka zašto je prestao spominjati Prgometa i njegove prevare? Zato što je Prgomet na istoj liniji kao i Milanović, pa s tim u svezi uopće nije važno što je ostale izdao i prevario.

U napadima prema Petrovu je vidljiva mržnja i strah milanovićevog prostaka Petrine,  od koalicije sa HDZ-om i zato Petrina ne prestaje napadati Petrova. Što je on bezobrazniji, to je javnost uvjerenija u njegovu pokvarenu igru.

Kad bi se dvije koalicije dogovorile, plus Most, u opoziciji bi bilo šest zastupnika. A opozicija je važna stvar u svakoj demokraciji, pogotovo relativno novoj kao što je naša. Opozicija je neka vrsta kontrole i čuvara da se tko god je na vlasti ne osili previše, izjavila je Pusić. Time  je potvrdila da ne želi u veliku koaliciju, jer bi HNS bio gubitnik.  To znači da Milanović ima veliki problem i zbog Pusićke mora u opoziciju. Jedna strančica sa jako malo mandata i ogronmom financijskom moći diktira prištavom premijeru što će se događati. Nije samo jasno zašto je Pusićka išla na pregovore sa MOST-om.

‘Glavni odbor SDP Hrvatske je poslao vrlo jasnu poruku kojom se nikoga ne vrijeđa, nikoga pokušava likvidirati ni fizički ni politički, nego se želi nastaviti razgovor i formirati Hrvatski sabor. To je ponašanje jedne zrele i jake stranke u ovom trenutku najjače i najzrelije stranke koja želi dati svoj doprinos. Dobio sam još jednu podršku za mandatara, za osobu koja će formirati Vladu. Ta podrška je naravno šira od podrške SDP-a, ona je u ovom trenutku i to ponavljam cijelo vrijeme, relativno najveća i najjača i to je bilo jasno od same objave izbornih rezultata i to traje’, napisao je Milanović na fb. 

Nekada je optuživao Glavaša za likvidacije, danas je njegov kompanjon. Kada saberete ovu rulju oko Milanovića, ovdje samo još fali Ruža Tomašić udbaškog kodnog imena Bosanka, koja redovito izjednačuje dvije vodeće stranke iako je otpadnik od Karamarkove, četverostruka razaračica brakova Jadranaka skojevka Kosor. One su sigurno mjerilo vrijednosti i odgoja koji Milanoviću nedostaje. Kosor koja je  sve izbore redom gubila, od stranačkih do državnih izbora, danas drži prodike Kolindi koja je  baš u svemu uspjela. Stara partijka, udbaški sinek Glavaš, udbašica Ruža, prostak Petrina i izdajnik Prgomet nove su nade propalog SDP-a, a kako vidimo HDZ je itekako puno dobila odlaskom ovih političkih nakaza. Samo još fali Sanader.

hop portal