PRAVAŠIMA PUNA USTA UDBAŠA, A SRB RADI U TVRTCI FRANJE GREGORIĆA

0
886

daniel_srb_hsp1Pravaška scena u Hrvata djeluje slično svim ostalim beznačajnim opcijama. Sve su krivi HDZ i SDP. Istina koju niti Kolumbo ne bi lakše zeznuo… Vladajući su krivi. Zaključak bez premca. Svi su jednaki. Ista retorika MOST-a i Živog zida, koji su zapravo klasično leglo crvenih. To se vidjelo upravo oko konstituiranja Sabora, od Petrine do Sinčića svi su odlazili kod Milanovića. Pravaši zapravo nisu niti svjesni u koju su igru ušli.

Za pravaše Tuđman je ili udbaš ili zločinac. Krivac ubojstva pravaša. Znači temelj države za njih ne postoji, jer ga je  on vodio. I za Savu Štrbca je Tuđman zločinac. I to su opasne teze, kada desnica ruši temelj države.franjo-greguric-josip-manulic-goran-stanzl-pixsell-main

Za pravaše je Kolinda masonka. Što bi danas bilo da je na njenom mjestu Josipović? Milanović bi već konstituirao vlast sa svojim žutokljuncima. Tko je izbacio Tita sa Pantovčaka? Masonka ili predsjednica? Ako ju ne poštuje desnica, kako će crvena banditska ljevica? Razumiju li oni da ime most nije bez veze? Most znači povezivanje, kako bi se na kraju povezala Jugoslavija i srušila Hrvatska? Mogu li to pravaši mirno gledati? Tko je zatvorio Vlatka Mačeka? Nisu li se i tada Hrvati dijelili? Ako desnica i ljevica Tuđmana smatra zločincem, olakšavamo Srbima ovladavanje Hrvatskom.

Gdje radi vodeći pravaš Danijel Srb? Kod Franje Gregurića. Nije li sve to perverzija? Tko su neki istaknuti pravaši? Nekadašnji udbaši… i nije li smiješno optuživati druge za udbašenje… a kod slučaja Paradžik je znaimljivo tko je do danas ostao živ i ne radi nigdje a pravaška ekipa mu se klanja,  troškovi života postoje, čime ih plaća, možda su baš ti prodali časnu obitelj Paradžik. Da je Tuđman bio otvoren kao Paradžik možda ne bi danas  bilo države, jer i danas udbaši caruju.  Inače svi pravaši znaju istinu o Srbu i Greguriću, ali mudro šute.

hop portal