U srpskim ‘Novostima’ leže ostaci ostataka jugofilske i neokomunističke ekipe

0
975

Z.DespotGlasilo srpske nacionalne manjine širi nevjerojatnu mržnju, i to na račun državnog proračuna iz kojega se financira. I tako već godinama, i nikome ništa. Evo najnoviji primjer, obrušili se na Nenada Bakića, i to s kojim uvodom:

“Je li ulijevanje akumulatorske kiseline u usta manje opasno od pretakanja H2SO4 u mozak, recimo putem sadističkih novinskih tekstova? Je li pak stvaranje sloja potkoženih kapitalista u izravnoj relaciji s opisanim tretmanom mučenja, tj. bi li njih danas uopće bilo da nije bilo akumulatorske kiseline i selotejpa? Uostalom, nije li čak i kiselina zdravija od papira po kojem netko učestalo vrši ideološku veliku nuždu?

Autor ovog teksta i njegov urednik i izdavač, svi skupa imaju debelo pomanjkanje barem minimalne količine zdravog razuma! Što će na to reći Milorad Pupovac, inače veliki pobornik ljudskih prava i uvijek zabrinuti čovjek za stanje u državi? Naravno da će sve odobriti, kao i dosad. FUJ!

U Novostima leže ostaci ostataka jugofilske i neokomunističke ekipe koju Pupovac predvodi i podržava je jer je on bio i ostao jugofil. I to je legitimna politička opcija, kako si tko izabere, ali ne na račun državnog proračuna i ne na način da se širi ovakav besprizorni govor mržnje!

Zvonimir Despot fb profil