MILANOVIĆ TREBA ODGOVARATI ZA FINANCIRANJE ‘MOST’-a PRED USKOK-om

0
1275

privođenjeMilanović je u velikim problemima, ne može ga spasiti niti njegova srpska klika, čini se da će ipak umjesto Bandića sada on malo po Remetincu čistiti zahode, nakon svih propusta što će mu naći revizija, a o braceku da ne pričamo. Nakon burnih mjesec dana u kojima smo vidjeli ljigu Prgometa u zagrljaju pokvarenjaka Milanovića, nakon što je crveni napuhanko prevario sve kao i svoju ženu, uspio je prevariti i samoga sebe, iako je izvarao sve na izborima. Milanović je gotova priča. Jučer je bio predsjednik Sabora u željama, a danas je jadnik bez položaja. Sa njim će i sva crvena bagra u diplomaciji završiti prodajući orlove po Srbiji.

MOST je po jednoj priči igrao sa crvenima zbog donacija, jer je HDZ znatno osiromašen, a kako vidimo sam premijer je priznao materijalno pomaganje MOST-a. I to je razlog da USKOK reagira. Iako je srednjoškolac Mislav Bago proganjao Petrova danas, da prokaže Milanovića, ipak je priznanje Milanovića svima promaklo, kako su crveni financirali MOST, što se slaže sa našim sumnjama na “patrijskog frenda” Mesića kao mutikašu mostovaca.

MOST je bio priveligiran kod radmanovizije, imao je izuzetno puno minuta, koje je odobrio baš ravnatelj, sponzoriran od crvene bagre, ali je na kraju odigrao za hadezeovce. To je loša karma za dalje. MOST ne smije u nove izbore, jer je gotov. Postao je psihijatrijski slučaj. Previše je dužan crvenima.

Milanović bi trebao mnogo toga objasniti, ali najviše ovo zadnje, da je financirao MOST. USKOK je na slijedećem potezu… Još jedan premijer u Remetincu? FINANCIRALI SU PRIJEVARU, KOJA JE NJIH PREVARILA.

osmrtinica

HOP portal