OSTOJIĆ PUŠTA PJESME Che Guevare, REVOLUCIONAR MILANOVIĆ OBILAZI HELIKOPTEROM LJUBAVNICE TRAŽEĆI USTAŠE

0
1063

milanojebSDP REVOLUCIJA ILI KAKO NAS MEDIJI I MILANOVIĆ RADE BUDALAMA ZA NAŠ NOVAC

”HDZ-u bi odgovaralo da je na čelu SDP-a netko tko šuti. Ja sam njihov opasan politički neprijatelj. Doći ćemo vrlo brzo do toga da SDP ima minimalan broj partnera, a da HDZ okuplja neoustaše i podzemlje”, rekao je Milanović dodavši kako će proganjati HDZ cijelo vrijeme. Milanović je ušao u 1941. godinu…

I dok je stranka dugoprstića pretvorena u srpsku demokratsku partiju, Milanović je pokazao da ima muda štiti ubojice, pa je tako htio prevariti  cijelu uniju i zakonom za ubojice spasiti Perkovića. Ipak je perkovićev sin bio savjetnik predsjednika Josipovića, onog istog, koji je sad na udaru zbog oca, kojeg sumnjiče za ubojstva hrvatskih emigranta. Protiv takvih Milanović se ne bori. Trebaju mu ubojice Hrvata. Retorika o ustašama svima je poznata. Sve vrvi od ustaša, ali je Hrvatska udomiteljska zemlja za srpske teroriste u policiji, politici i državnoj upravi. Pravosuđe već godinama izbjegava pojam terorizma za Srbe, jer bi na taj način zastara bila nebitna, već su mnogi Srbi suđeni za “obična ubojstva”. Kada bi postojao klasični ustaški pokret i ustaše, teško da bi zemlja bila puna NJIHOVIH ubojica na vlasti…

banditosupermenUdbaši Milanoviću ne smetaju. Zašto? Milanović je digao nedavno ogroman kredit u LHB banci, koju su osnovali udbaši. I time ga drže u šaci. Milanović izmišlja unutarnjeg neprijatelja kao i Tito. Ustaše. Vanjski neprijatelj je Amerika.

Cirkus je ovih dana nastavio ministar policije u čijim redovima rade srpski teroristi, a naši dečki moraju proći provjere pravosuđa za rad u policiji, puštanjem revolucionarne socijalističke muzike.

Novinar Stojić kaže da smo mi i neki drugi – ustaški portali. Petrina i Milanović nazivaju HDZ-u ustaškom strankom, pred svijetom nas gade, a zapravo svi zajedno imaju retoriku srpskih ministara Dačića, Vulina i zločinaca Vučića i Nikolića. Sve što je hrvatsko je ustaško. I tu se namjerno dijeli naše društvo i razara u interesu spajanja sa Srbijom.

margetinjoNovinarka Lovrić je dozivala tenkove iz Srbije devedesetih i sebi osigurala mjesto u Jutarnjem listu, Snježana Pavić  u tekstu mržnje osudila je Gotovinu, iako je oslobođen, Dežulović je krstario po Beogradu i družio se po Srbiji sa najgorim nacionalističkim ološem, Leković je isto bauljao po Srbiji, Margetić je bio novinar u genocidnoj tvorevini bosanskih Srba. Takvi su danas veliki hrvatski novinari, predvođeni kriminalcem Babićem, koji otkriva afere i osuđen je za ogromnu prijevaru, baš kao i Margetić.

Svi oni traže ustaše, a od silnog traženja ustaša, neki od njih su pronađeni kao lopovi. Margetić i Babić. Iva Anzulović kao novinarka na svom profilu laže kako Margetić nikada nije imao firmu i nije osuđen za kriminal. Ne govori da je on često bio doušnik tajnih službi. I od silnog štrajka glađu sve je deblji. Poveznica kmerske ideje i novinara pokazuje i cirkus oko mise za Tita, Babićev portal je lagao o 100 ateista u crkvi na misi za Tita, a nije ih bilo 10. Stalno se pokušava ubojicu Tita prikazati kao spasitelja Hrvata, što je dokaz prosrpske medijske klike.  On je najveći ubojica Hrvata ikada. Domagoj Margetić -

Ostojić je na primanju “novih” članova u SDP-u Matića, Glavaševića, Miljanića pustio   revolucionarnu pjesmu Che Guevare. SDP glumi revolucionarnu stranku. Pomažu navedeni srednjoškolski novinari, srpska  oficirska djeca i naravno sve je  pod kontrolom ubojica udbe. Sa jednim razlogom, podjele društva, kako bi uništili hrvatsku ideju i državu. Zato smo mi ostali ubojicama, izdajnicima, prevarantima ustaše. Otkrivamo njihove laži.

Suprotstavili smo se bankama koje deru građane. “Ova se socijaldemokracija može usporediti s njemačkom, danskom i švedskom socijaldemokracijom”, rekao je Milanović.

Otkada je Milanović riješio problem banaka, rate su za kredite veće oko 200 kuna. Otkada je revolucionar Milanović riješio ovrhe, svaka budala vam može stisnuti ovrhu, a prvih mjesec dana s tim novcima raspolaže država, iako ovrha ne mora biti utemeljena, od kada je reovolucionar CHE  Milanović riješio ovrhe, za 20 000 kuna neke tužbe za klevetu netko uz pomoć korumpiranih sudaca može vam uzeti vašu kuću u vrijednosti od 200 000 eura, a što se tiče sudaca, sudova, može se dogoditi da vas sude čak i nedjeljom, korektorom brišu presude, kao soboslikari, a u slučaju Kačinarij čak je nestao i spis na nekoliko godina, pa se pronašao u istom tom sudu… još kada tome dodamo briljantno otkriće naše novinarke Nade Landeke da je revolucionar Milanović dozvolio Todoriću upravljanje Zvijezdom Sarajevo i Ljubljana, iako su one još uvijek državna imovina po papirima, vidi se tko vodi ovu revoluciju i za koga. Diplomacija je sve više servis udbaških tajkuna, a za građane noćna mora, političarima turistički servis soba sa jacuzzijem, spravama za vježbanje i vodiči skupih trgovina.

stojić o reineru
PREDSJEDNIK SABORA ZA STOJIĆA ŠUŠA

Naravno da novinarka bliska Margetiću, Iva Anzulović zbog toga proziva našu novinarku, a predsjednik novinarskog društva, srednjoškolac Leković o kojem je pisao naš dopisnik iz Beograda proziva Landeku, jer je kazneno prijavila Anzulovićku, koju ovaj isti nije kaznio za laži o Margetiću, kada je tvrdila da on nije nikada osuđen. Slučaj Saše Radovića za koji je osuđen, kao borac za slobodu medija je isto zanimljiv. Radović je pisao o Čermaku, ali to nije priča osude, već je snimljen kada je Čermaka ucjenjivao sa objavom knjige. Osuđen je za pokušaj iznude. Ima li sloboda medija išta s tim? Srpski mediji optužuju Margetića da je ucjenjivao Dodika i zato je  otišao od Dodika. Sličan rukopis. I nitko se od njih ne bavi silnim lopovlukom SDP-a.

Kako direktor Radman nagrađuje novinare? Fiksnim dijelom plaće i onim poticajnim, pa su neke plaće postale astronomske, nitko ne zna plaću Stankovića za njegove bravure sa gostima.

Novinar Bolković vrlo je otvoreno prozvao revolucionara CHE Milanovića za obilazak svojih ljubavnica zrakoplovima i helikopterima, iz državnog proračuna.  Svi ti revolucionari jako dobro žive u odnosu na CHE spiku, rastjerali su više od 100 000 tisuće Hrvata po svijetu, dozvolili nelegalnim RBA zadrugama pljačku građana i svojim ministrima, kao što je  Mrak Taritaš u ova teška vremena kupovinu kuća na moru,  Njivice, vrijednih preko milijun kuna… revolucija koja progoni ustaše, leti helikopterima do ljubavnice, vodi djecu na službeni put, da malo vide svijeta, diže kredite od 3 milijuna eura, a kada tome dodamo u vrijeme izbora gradonačelnika glavnog grada, koji dijeli mast građanima,a  za jednodnevnu promociju isto tako povede na put deset suradnica i spiska oko 250 000 kuna, ovaj puta bez Tita na reveru, svima nam je  crvene revolucije dosta. Takve revolucije još jedino podržavaju korumpirani novinari i suci.

Ustaše traže i Milanovićevi revolucionari i srpska vlast, možda bi bila sigurnija kandidatura Che Milanovića  u Beogradu sa ovim revolucionarima,  ovakvom medijskom pompom, a let će ionako osigurati uvijek vrijedni Kotromanović ili novi revolucionari Petrina i Prgomete uz pozdrav Petrine, da nas sve šalje u ustašku pič.. materinu…

Igor Drenjančević