HNS U SVETOM IVANU ZELINI KORISTI BESPLATNU USLUGU POŠTE ZA ŠIRENJE SVOJE PROMIDŽBE

0
1014

Crkva_Sv._Ivana_Krstitelja,_ZelinaSveti Ivan Zelina je bilo uvijek mjesto vinara, poznate Kraljevine, turističko mjesto, bazena, staze za motocross, jakih trgovina, jake privrede. Danas od tog imamo samo ruzine, propalu industriju, uništene bazene, nesposobnu vlast, koja prikazuje svoje uspjehe samo na plakatima i lažima pred biračima.

Gradićem vlada HNS, mrtvilo vlasti. Gradonačelnik se dosjetio u ovoj političkoj panici kukurikavaca, kada svuda u zemlji na lokalnim izborima gube vlast kako “uvjeriti” birače u svemogući HNS, te je tiskao kalendare i promotivne materijale koji su dijeljeni građanima. Tako su građani dobili zidne kalendare za ovu godinu, a i tzv . ispiranje mozga propagandom na 5 stranica o velikim uspjesima HNS-a.

Ipak najveći sknadal ove propagandne akcije ide na račun Hrvatskih Pošta čiji su poštari dijelili te reklamne materijale bez naplate klasične poštanske usluge, markica i sličnog,  lokalni poštari  su iskorištavani da stranački materijal HNS-a besplatno dostavljaju građanima, što nam je nekoliko građana i potvrdilo.

Očito se u toj priči radi o zlouporabi položaja vodećeg čovjeka grada i lokalnih poštanskih moćnika.

ZELINA
PROPAGANDNI MATERIJAL HNS, BESPLATNO POŠTOM DOSTAVLJEN
ZELINA 2 KOVERTA
KOVERTA BEZ MARKICE
ZELINA KALENDAR
HNS KALENDAR BESPLATNO DOSTAVLJEN

HOP portal