OŠTEĆENICI ZADRUGA DALI PODRŠKU LOVRINOVIĆU JER PREPOZNAJE ZLOČIN PROŠLE VLASTI

0
950

lovrinovićOštečenici RBA zadruga dajemo podršku profesoru Ivanu Lovrinoviću.

Čim je spomenuo zadruge RBA, FRANAK i drugačiji odnos prema HNB dirnuo je u osinje gnijezdo .Sada su se javili veliki stručnjaci koji godinama šute i gledaju pljačku i otimačinu. Gdje ste bili sve ove godine, zar vas to nije uopće brinulo?Kako ste mogli mirno promatrati dok se stvarao paralelni financijski sustav ,kako ste mogli šuteći gledat kad bankarski meštri prodaju franak kojeg nitko vidio nije, kao nešto jako povoljno ?

Da je HNB regulirao financijsko poslovanje, nepošteni ugovori nikada ne bi mogli biti zaključeni. Umjesto da bude regulator financijskog tržišta, Hrvatska narodna banka svojim nedjelovanjem daje potpunu slobodu nelegalnim RBA zadrugama, a isto tako i samovoljnom ponašanju poslovnih banaka u Republici Hrvatskoj.

Upravo zato podržavamo gospodina Lovrinovića, jer je javno progovorio protiv dužničkog ropstva i rekao da to neće tolerirati .Naravno da vam on ne odgovara, jer je rekao istinu, a to je da nam politiku ne može vodit analitičar neke strane banke.

Poruka bivšoj i budućoj vladi za bivše sreća je da ste bivši, ali nećete tek tako otići ,pa vi ste provodili smišljeni zločin protiv svog naroda i za to morate odgovarati . Poruka novoj vladi podržavamo vas, ali ne možemo kao Drago Raspudić čekati pravdu 24 godine na sudu,  na žalost ne možemo vam dati ni ovih sto dana, jer nam RBA zadruge otimaju imovinu svakodnevno i više nema čekanja .

PROFESORE Ivan Lovrinović i svi ostali zaustavite tu pljačku i otimačinu odmah, nemamo dva života pa da nam se ispravlja nepravda 24 godine. Djelujte odmah.

Oštećenici RBA zadruga