KAMO IDE NOVINARSKO DRUŠTVO SAŠE LEKOVIĆA I DOMAGOJA MARGETIĆA?

0
1198
U prosincu 2015. godine Margetićevi antifašisti i Marijana Mirt održali su skup u Hrvatskom novinarskom društvu. Na sveta Tri kralja i dan prije pravoslavnog Božica održan je i politički skup u organizaciji SDSS-a i njihovog čelnika Milorada Pupovca. Na navedenom skupu “umjetnički” je umjetnik-popišanac Labrović izveo performans poniženja svih Hrvata. Svoje umjetničko djelo nazvao je “Razbijanje ćirilićnih ploča!” Dan prije, nemoguće je bilo kontaktirati HND, zbog strke i frke koja je tamo zavladala u želji da sve Pupovčeve želje budu zadovoljene. Od strane Novinarskog društva, koje gotovo da više i ne zaslužuje naziv Hrvatsko novinarsko društvo, progonjeni su novinari koji su na bilo koji način izrazili nezadovoljstvo zbog vlastitog progona od strane novinara koji 29.01.2016. godine također u Novinarskom društvu Saše Lekovića održavaju Tribinu pod nazivom “Kamo  ideš Hrvatska?”
Nakon objavljenog Otvorenog pisma Domagoja Margetića, također i  člana Lekovićevog novinarskog društva, u kojem otvoreno sve Hrvate naziva ubojicama i zločincima, a Oluju zločinom, nakon performansa kojim su “ubili” žive ministre kulture i hrvatskih branitelja, a što ni na koji način nije sakcionirano od strane HND-a i Vijeća za elektronske medije, doista se i ostatak populacije u Hrvatskoj, koji se ni na koji način ne uklapaju u  Platformu 112 – pitaju “Kamo ideš Hrvatska!?
Možda danas na to pitanje dobijemo i odgovor, obzirom na to da se HND pretvorio u utočište Titinih  sljedbenika i jugopromotora.

Uoči ovih zadnjih nesretnih izbora odradili su udarnu predizbornu šutnju
nezakonitim otkazima, prijetnjama, batinama.
Onda su prije izbora vikali “kako novinari trebaju podržavati
onoga tko je na vlasti” pa svašta nešto terkeljali a bogmeć
i pojačali prijetnje.
I povukli nas za jezik i pero.
Sutra u 10 sati u HND-u je konferencija pod nazivom
“Kamo ideš, Hrvatska?”.

Naravno, nama je to retoričko pitanje.

Fotografija od Ive Anzulović.
Fotografija od Ive Anzulović.
11 ljudi se ovo sviđa.
Komentari
Bernarda Holjevac
Bernarda Holjevac ..kome su ovo nesretni izbpri ? Meni su sretni! Otišao SDP , s premijerom prezadovoljna, s Vladom zadovoljna… koji je vaš problem ?

Sviđa mi se · 1 · 1 sat
Bernarda Holjevac
Bernarda Holjevac ..lustracija?

Sviđa mi se · 2 · 48 minutaA NJIM
Zoran Ilok
Zoran Ilok To je projugoslovenska nakupina.

Goran Radic
Goran Radic Fantastična je organizacija ovakvih tribina u radno vrijeme. Tko je onda na tribini?

HOP PORTAL