KLEMM ZAPOSLIO SRPSKOG TERORISTU BLISKOG MILANU MARTIĆU

0
1589

U SDP-u Banovine je vrlo aktivan Pavao Dugošija, o kojem smo kao teroristu u  srpskim terorističkim redovima već pisali. Kapetan tenkovske jedinice srpskih terorista uhvaćen je na snimci kako se opija s ratnim zločincem Milanom Martićem 1994. godine, kada je Martić došao pozdraviti srpsku terorističku  armadu. U posjedu smo snimke, na kojoj se jasno vidi da je Dugošija uživao urlajući četničke pjesme zajedno s Milanom Martićem. Danas je taj terorist ugledni član SDP-a i predsjednik općinskog vijeća te stranke. Po toj logici ispada da je politika SDP-a nastavak politike srpskih terorista. 

klemmVijeće grada Vrginmosta planira postaviti spomenik koji prikazuje katoličkog svećenika s nožem u ruci. Hoće li ovaj monstruozni spomenik ugledati svjetlo dana? Odluku o spomeniku je trebao potpisati upravo Pavao Dugošija, goreopisani terorist i današnji član SDP-a. Priča o Dugošiji ovim nije završena, nego se nastavlja u tvrtki Klemm Security, koja je vlasništvo Josipa Klemma. Upravo je Josip Klemm zaposlio ovog srpskog teroristu u njegovim poznim godinama na poslovima osiguranja i, kako doznajemo, Dugošija radi za Klemma  u tvornici KIM u Karlovcu. Klemm je navodno izašao ususret ovom teroristi kako bi mu pomogao stvoriti uvjete za mirovinu. Braniteljske udruge su ogorčene na Klemma radi njegovog postupka, a sam Klemm nam je odgovorio u svezi toga da ne miješa posao i Domovinski rat. 

Prilažemo otvoreno pismo pukovnika Kakarića kao reakciju na nedavnu roštiljadu i ugodno druženje Freda Matića i Josipa Klemma u Sv. Nedjelji:

Gospodine Klemm, Molim Vas da mi objasnite po kojoj logici i s kojim pravom se Vi namećete kao GLAVNI PREDSTAVNIK APSOLUTNO SVIH BRANITELJA, DRAGOVOLJACA I INVALIDA DOMOVINSKOG RATA?

Tko ste Vi da možete i smijete zastupati mene te odlučivati o, primjerice , sudbinama RATNIH PIROTEHNIČARA I NJIHOVIH OBITELJI? Da li imate punomoć za to?

Kada i tko Vas je birao da smijete u javnosti iznositi stavove cijele braniteljske populacije? Uvažavam i poštujem Vaš ratni put i doprinos u Domovinskom ratu. S kim se vi družite to je vaša osobna stvar i demokratsko pravo u koje ne ulazim. Tvrditi u javnosti, da vi dogovarate i odlučujete što će bit naj bolje za nas ostale, bahato je i bezobrazno.

Tko je Fred Matić -svi samo ovih godina vidjeli a posebno ljudi koji dobro poznaju njegov ratni put. Tko je gospodin Deur? Osoba koja kao predstavnik BRANITELJA I INVALIDA UREDA PREDSJEDNICE RH nije sposoban branitelju odgovoriti na predstavku godinu dana. On nije u svojstvu volontera. Nema vremena kada je angažiran u KLETIMA. Gospodin Deur za svoj rad dobiva visoka primanja i ostale pogodnosti a radi po principu ” JA, MOJE SELO, I DEČKI IZ BIRTIJE” Ovim ismijavate sve nas ostale.

Ostalih ima daleko više. Osoba koja dođe na poziciju u bilo koju državnu instituciju RH, a kroz koju zastupa braniteljsku populaciju prvenstveno mora biti čovjek u svakom smislu. Ta osoba ni pod kojim uvjetom, ne smije djelovati i raditi po principu, “JA I MOJI DEČKI IZ KVARTA i ITKO VIŠE”.

Otkuda Vam pravo tvrditi da upravo vi ti koji će svojim spletkama donijeti dobro braniteljskoj populaciji?

Ta se osoba ne smije distancirati od branitelja po principu”DA , JADNI NASTRADAO JE ; ALI ŠTO MU MI TU MOŽEMO” Da li ste se udostojili pa razgovarali s gladnom braniteljskom djecom i gladnim i poniženim braniteljima? Oprostite kolega Klem, Vi i gospodin Deur za njih ne znate. Oni ne žive u vašem svijetu i Vašoj vremenskoj zoni. Da li ste imali u vidu da se netko u međuvremenu kandidirao na poziciju ministra BRANITELJ? Evo, primjerice, ja sam se jučer službeno predao svoju kandidaturu za položaj MINISTRA HRVATSKIH BRANITELJA.

Hoće te li Vas troje odlučiti o mom podnesku u kleti, ili će o tome donijeti odluku VLADA U JEDNOM DEMOKRATSKOM OZRAČJU I ZAKONITOM POSTUPANJU? Pozivam novu vladu, Ured predsjednice RH da prekinu ovu suludu i najmanje zakonitu situaciju.

Ovom prilikom, pozivam sve iskrene i poštene branitelje da se jače udružimo i povežemo, u suprotnom će i dalje velika većina nas biti zakinuta za ono osnovno Ustavna i zakonska prava. I dalje ćemo biti proganjani, omalovažavani i ponižavani sve dok na tu poziciju ne dođe osoba koja koja če rješavati probleme i neće raditi razliku među ljudima Sve dok imamo ljude na čelu MINISTARSTVA BRANITELJ, koji rade samo za svoje osobne interese i samo u korist svojih bližnjih, svi pravi i iskreni branitelji će i dalje umirati u agoniji, a oni koje su u okovima dovodili na bojišnicu i dalje će uživati razno razne pogodnosti pa i one koje ih po zakonu ne pripadaju.

Lijep pozdrav

Branko Kakarić pukovnik HV-a u mirovini

ratni zapovjednik PIROTEHNIČARA RH

GSM: 095- 826-1351 e-mail

[email protected]

HOP portal