DUG HRVATSKE JE PLJAČKA PREKO UDBAŠKE ELITE I ‘SALOMON BROTHERSA’

0
1549

lukovićPrema posljednjim podacima HNB-a, krajem listopada prošle godine dug opće države koji obuhvaća dug središnje države, fondova socijalne sigurnosti i lokalne države iznosio je 283,8 milijardi kuna ili 85,5 posto procijenjenog BDP-a za 2015. godinu. Tako predstavljaju priču javnosti mediji. Ipak istina je da  iz Hrvatske je   opljačkano po procjenama oko 1000 milijardi,a sam dug većinom je produkt pljačke, pa se tako ne radi o dugu, već o pljački građana. Mediji godinama zapravo tražeći ustaše po Hrvatskoj skreću pažnju od pljačke stoljeća, modela kojim je prvo opljačkana Jugoslavija, kontrolom banka i pljačkom svih banaka, da bi nastavili sa pljačkom naroda.

2015-12-21 09.17.59, ag wien
vlasnik zagrebačke banke

Za takvu pljačku udbaško-komunistička ekipa je osnovala banke van države 1975. godine, AG iz Beča danas je vlasnik Zagrebačke banke, LHB vezana je na Ljubljansku banku i veliku pljačku građana preko slovenske banke, a sam dug Jugoslavije otkupljivala je bankarska ekipa iz Jugoslavije po 35% vrijednosti duga putem Salomon Brothersa, kojeg je osnovala City bank iz New yorka, vlasništvo stekla od židovsko-ruskog kapitala carske ruske obitelji.

https://en.wikipedia.org/wiki/Salomon_Brothers

Iza Salomon Brothersa zapravo su jugoslavenski komunistički bankari u pozadini i  na taj način upravljali dugom bivše zemlje, SAMIM OTKUPOM, a danas otkupom duga Hrvatske. Pokraden novac od građana sada se skupo naplaćuje preko kredita i porobljava narod nakon velike pljačke banaka.

zg banka kamata
Zarada od kamata u ratnim godinama

Bit je vratiti novac, odblokirati HNB i jedino na taj način pokrenuti gospodarstvo. Laž je milanovićeva izjava o tome da je SDP garant napretka. Država je zablokirana u svim segmentima. Ne dozvoljava se ulazak stranog kapitala, blokiran je rad HNB-a, a bankarska elita crpi narod preko skupih kredita i ogromnih poreza. Politička elita šuti o svemu tome jer je jako dobro plaćena, kao i sudska elita. Kapital stranih investitora ne ulazi u zemlju, jer bi na taj način ova udbaška klika bankara bila otkrivena. Vrti se ukradeni novac i reketari vlatiti narod.

Čisti dokaz organizirane mafije pravosuđa, politike i bankarskog sustava je svakako afera RBA zadruga, koje su ušle ilegalno na financijski teren, bez da je guverner HNB-e reagirao, a to je dozvoljavao i premijer vlade. Milanović. Za šutnju premijer vlade je dobio 3,2 milijuna eura kredita u LHB banci. Nitko nije ispitivao uvjete dobivanje kredita premijera, ali su mediji složno napadali kredit Crnoje od 50000 eura ili uzeti  stiropor u vrijednosti od 500 kuna ministra gospodarstva. 

Dug države je zapravo pljačka države. Tko potražuje dug? Tko ga kontrolira ? Najveći dug je prema Unicreditu, a iza njega se skriva uvijek ista elita i Zagrebačka banka. 140 zgrada Zagrebačka banka nije unijela u osnovni kapital i tako prevarila dioničare.

Na sastanku sa našim premijerom u Austriji bili su samo naši novinari. Nije li to čudno za jedan Unicredit? Ako kažemo da se iza te franšize nalaze naše banke i komunistički bankari, onda je jasno zašto su samo oni bili na sastanku. Tko je bio sa premijerom? Guverner HNB-e koji nije odblokirao HNB i zna za ovakvo stanje blokade.

Hrvatska treba potpunu promjenu koja se danas ne nazire. Udba je ponovo preko medija izmislila proteste na sve strane. Jedna od osoba koja se buni protiv ministra kulture je glumica Lončar, koja živi kao carica, sa ogromnim primanjima. A takvih Lončar ima svako područje.  Lončar služi  da se ne bi došlo do pravih lopova, izazivanjem najnižih strasti. Prosvjedi ne služe ničemu, zamagljuju situaciju na sve strane. Braniteljski prosvjed u godinu dana nije polučio rezultat, Živi zid nikoga nije spasio, prosvjed za Z1 televiziju nije polučio rezultat, osim dobre reklame za prodaju televizije što je i bila pozadina priče, ali nitko ne komentira dug zemlje, koji nije dug već pljačka udbaško-komunističke elite. Kada ćemo konačno shvatiti da Hrvatska nije dužna već opljačkana?

-JUGOSLAVENSKI DUG JE KUPLJEN POD ŽIGOM STROGE DRŽAVNE TAJNE DA SE NE OTKRIJE KUPCI U S.A.D-e jer spada u kriminalne radnje. A tko su ti igrači bili u jugoslavenskoj operaciji otkupa duga? Bili su to Genex, Inex, Astra, Progres i slična državna uvozno-izvozna poduzeća. Otkup duga u SFRJ 1988. i 1989. specifičan je jer se većinom provodio kroz operacije u kojima bi se dug pretvarao u vlasničku strukturu firme (tzv. debt/export i debt/re-export). Osobe koje bi imali što reći su Boris Ercegović i Franjo Luković o OTKUPU JUGO DUGA.-rekao je Pašk Kačinarij, noćna mora Zagrebačke banke.

HOP portal

vezani članci

http://hop-portal.com/2016/01/zagrebacka-banka-ratne-1991-godine-zaradila-268-milijuna-dolara-a-dividenda-svega-1-milijun-dolara/