HSS I PETIR ORGANIZIRALI HUMANITARNU POMOĆ OBITELJI DRAGIČEVIĆ

0
971

IMG_0169Hrvatska seljačka stranka je još jednom dokazala da nije samo stranka seljaka i težaka, stranka snage i čvrste dosljednosti u borbi za hrvatsko selo i hrvatsku poljoprivredu nego i stranka emocije i osjećaja koja je čula vapaj i poziv za pomoć, te odmah pokrenula hvalevrijednu humanitarnu akciju prikupljanja financijskih sredstava za teško oboljelu Renatu Dragičević iz Tovarnika, koja boluje od karcinoma dojke.

 

Gospođa Renata je hrabra i brižna majka troje maloljetne djece. Rođena je 16.veljače 1981. godine, s nezaposlenim suprugom u teškim materijalnim uvjetima živi u Tovarniku. Najstarije dijete pohađa šesti razred osnovne škole, drugo dijete je u dobi od 6 godina, dok najmlađe ima tek 1 godinu.

 

U razgovoru sa obitelji Dragičević doznali smo kako im je najpotrebnija perilica rublja, te smo skupili sredstva i osobno im odvezli novu perilicu rublja kupljenu od financijskih sredstava koje smo skupljali baš za ovu obitelj. Djecu smo razveselili slatkišima i voćem.

Gospođa Renata se oduševila uranjenim rođendanskim poklonom i od srca zahvalila članicama Hrvatskog srca Osijek, mladima GO HSS Osijek i gospođi Sandri Lukač ispred regionalnog ureda Marijane Petir u Osijeku.

 

U svrhu prikupljanja financijskih sredstava za pomoć Renati Dragičević otvoren je račun u Privrednoj banci Zagreb: HR1623400093210270619.

 

Ovom akcijom želimo potaknuti sve naše sugrađane i ljude dobre volje da pomognu ovoj mladoj, hrabroj ženi i majci u borbi sa teškom bolesti, te joj želimo što brži i lakši oporavak i konačno ozdravljenje na radost njezine obitelji i svih članova HSS Osijek.

 

S poštovanjem,

Mladi GO HSS Osijek