VEZA SANADERA, PUSIĆKE,NJENOG SUPRUGA, PLINA, RUSA I REMETINCA

0
2023

Karlovac 151209. HNS-ova predsjednicka kandidatkinja Vesna Pusic posjetila je karlovacki Bozicni sajam i tamo degustirala brojne domace proizvode, domaca rakija Medica, zasigurno ju je zagrijala hladnog poslijepodneva. Foto: Mario Pusic / CROPIX

Suprug Vesne Pusić – Jurgis Oniunas suvlasnik je zagrebačkog društva Ascendant koja je 100-postotni vlasnik istoimenih tvrtki u Srbiji, BiH i Sloveniji. Ministrica Pusić u imovinskoj kartici navela je samo 25 posto udjela u zagrebačkoj tvrtci, a podružnice u inozemstvu nije ni spomenula. U ranijoj imovinskoj kartici Pusić je sakrila vlasništvo svoga supruga nad britanskom tvrtkom Nemora Group koja je poslovala i u Litvi.

Ascendant je regionalni lider u pružanju savjetodavnih usluga spajanja i preuzimanja vlasnicima srednje velikih poduzeća na tržištu.

Uz najveću tajnost i predanost pruža klijentima pristup investicijskom kapitalu kao i srodne usluge financijskog savjetovanja.

 

 
Vesna Pusić i suprug Jurgis OniunasVesna Pusić je na početku svojeg političkog uzleta bila povezana sa poznatim financijašom Sorošem. Neposredno povezana sa Srbijom i Beogradom, a  i Domagoj Margetić se isprepliće sa imenom tog Soroša, kao i roditelji Dušana Cvetanovića vodećeg živozidaša imaju firmu u Beogradu?
O PUSIĆIMA

 Vesna Pusić fanatična zastupnica teza o «ravnovjesju krivnje» te o «hrvatskoj agresiji na BiH» (premda je riječ o istom teritoriju i narodu, te sporazumu o vojnoj pomoći). Sustavno vrijeđa hrvatske ratnike.

Cinična promicateljica ljudožderskog liberal-kapitalizma.

Suradnica anglo-saskih službi, koje je pripremaju za preuzimanje vlasti u RH (zajedno s Puhovskim, Goldsteinima…); izvršiteljica američkih naloga za destruiranje hrvatske države i porobljavanje hrvatske nacije. Američka joj je diploma uz protekciju, mimo zakona, nostrificirana po munjevitom postupku.

Autorica predizbornih laži poput one o «otvaranju 200 tisuća radnih mjesta».

Desna ruka svojega stranačkog druga, Stjepana Mesića, tragikomičnog predsjednika izdaje i grobara hrvatske države.

Pusićku su stvorili špijunski mediji koji rade za istog, njezinog gospodara. Izvikali su je u lidericu «građanske Hrvatske» ne bi li preko nje poništili rezultate hrvatskoga nacionalno-osloboditeljskog prevrata 1990 i Domovinskoga rata 1991-95. Pojavila se 1997 iz američkog političkog laboratorija, stvorena i lansirana za rušenje Hrvatske. Jedna od najopasnijih figura jugo-restauratorskog režima.

 

Otac: Eugen Pusić (*1916, Zagreb), Židov, mason, kao sociolog i pravnik djeluje u NDH. Kada su ga partizani htjeli smaknuti, Englezi ga spašavaju: radio je potajno za njih. Preko Eugena, i Vesna se povezuje s britanskom izjveštajnom službom; dobiva kuću u Londonu. U Jugoslaviji, kao štićenik Rikarda Langa, Eugen postaje vodeći teoretik samoupravljanja, ali i US-uprave, jugoideolog i vodeći antinacionalist. Epizodu 1941-45 u životopisima prešućuje.


Majčin stric: Grga Angjelinović, pravaški renegat, mason, orjunaš. Ministar u Karađorđevićevoj vladi, šef zagrebačke policije. «Proslavio» se organizacijom masakra stotinjak hrvatskih prosvjednika protiv novostvorene kraljevine SHS 5. XII 1918 na Jelačić-placu («Prosinačke žrtve»).

Brat: Zoran Pusić – «Goljup», prirodoznanstvenik, borac za «ljudska prava», apatrid i kozmopolit. Najglasniji u kampanji za povrat sramotnog oznaškog imena «trg žrtava fašizma» u Zagrebu.

Muž u sjeni, Litvanac američkog državljanstva.

Mentor: Eugenov intimus Židov Slavko Goldstein, Jugoslaven («Hrvatska samo kao dio Jugoslavije može u Europu!», srboljub (još 1992 svoju zajednicu naziva «jevrejska opština», prekida suradnju s Maticom Hrvatskom, jer se usudila objaviti Tuđmanovu knjigu «Bespuća povijesne zbiljnosti». Uveo Vesnu u zloglasno Sorosevo «Otvoreno društvo», te u protuhrvatski časopis i nakladni zavod «Erasmus», koji je usred rata zahtijevao ostavku izabranog Predsjednika. Poslao je Vesnu na gostovanje i brifiranje u Ameriku.

sander ...Ivo Sanader u ovoj priči nije anđel, ali treba znati što ga je snašlo. Kao i kod slučaja Mamića o njemu je protivnička strana sve znala, ali kada su obojica dirnuli u srpski lobi, pali su. Srpski lobi uvijek je vezan na ruski. Na početku teksta iznijeli smo podatke i tvrtke političkih protagonista. Zanimljivo da su sve tvrtke pusića vezane za Beograd, a ne Beč ili Milano. Nadalje ministrica vanjskih poslova Hrvatske ima muža koji kontrolira poduzetništvo regije. Nije li to zapravo klasični sukob interesa i informacija mužu iz prve ruke? Svojevremeno Sanaderova politika itekako je smetala tom sustavu kod Pusića koji imamo danas. Sestra kontrolira vanjsku politiku, to znači sve informacije, a brat kopa protiv države kako bi Hrvatsku uništili i predali svojim gazdama za judine škude, a suprug kontrolira poduzetništvo regije.
I gdje je nastradao Sanader? Sjetite se, Ježića, svjedoka protiv Sanadera i borba za plinovod. Što se događa u to vrijeme na drugoj strani svijeta? Najmoćnija žena svijeta Timošenko dio je plinskog biznisa. Plaća cijenu kada iz ekipe izlazi sa reformama, želi se priključiti Europi. Biva uhićena.

Prije dolaska na premijersku funkciju, predstavljala je uspješna poslovnu ženu i širi suradnički tim u plinskoj industriji, ušavši pritom u krug najbogatijih ljudi Ukrajine.

Julija Timošenko je predstavljala jednog od savjetnika bivšeg premijer Viktora Juščenka te mu je u Narančastoj revoluciji bila glavni politički partner i jedna od ključnih osoba pri organizaciji prosvjeda i skupova.  Dana 28. srpnja 2005., časopis Forbes ju je proglasio trećom najmoćnijom ženom na svijetu, ispred nje su se našle jedino Condoleezza Rice i Wu Yi.

Julija Timošenko je premijersku poziciju napustila 11. ožujka 2010., a njezino mjesto je preuzeo oporbeni političar Mikola Azarov. Početkom listopada 2011. ukrajinski sud osudio ju je na sedam godina zatvora zbog malverzacija prilikom sklapanja ugovora o trgovini prirodnim plinom. Moć je dobila od naftno plinske industrije i kada se odmakla od tog lobija i okrenula zapadu, propala je.

Kakve veze ima Sanader i Timošenko?

Razlozi su slični. Plinski biznis.  Dirnuli su moćnike tog biznisa.I sada se gradnja plinovoda lomi prema mjestima i zemljama prolaza. Što je vezano za ruski interes, koji se želi uništiti preko EU. Ipak Sanader je dirnuo u puno više toga od Timošenko. Dirnuo je u bankarski sustav. 1973. uspostavlja se bankarski sustav, za krađu Jugoslavije, 1975. osnivaju se jugoslavenske banke van Jugoslavije u Njemačkoj i Austriji, koje služe za pokradeni novac i bankomat lopovima iz Jugoslavije. U samo par godina pokradeno je sve, a Jugoslavija propada, isto se nastavlja i u najbogatijoj zemlji Jugoslavije, Hrvatskoj. I to se radi do dan danas. Korumpiranim  medijima uvijek se  prikazuje HDZ-u kao krivca, iako su lopovi oni drugi u znatno opasnijem broju. Kada bi HDZ-a bila glavni lopov, kontrolirala bi medije i pravosuđe. Ali nije tako. Linić nije u zatvoru, nije niti Milanovićev brat, a nije nit Bandić, ali su njihovi hdz protivnici unutra. Zašto? Kako bi se proglasili zločinačkom organizacijom. Problem je samo u tome što su postali jako lakomi. I tu počinje njihov kraj. Kako je rekao Bolković, kada bi djeca od Milanovića znali tko je on, promijenili bi prezime. Inače baš je Milanović u jednoj od tih banaka dobio kredit nedavno. LHB- BANKA NOVAC UKRADEN IZ JUGOSLAVIJE

N.L. i I.D. pripremili