OBJAVLJUJEMO IMENA ČETNIČKOG POKRETA U SDP-A I POVEZANOST SDP-A SA VELIKOM SRBIJOM

0
5564
karadzic_radovan-Karadzic_Raskovic_01_u_105637575
Karadžić i Rašković

Slučaj Hasanbegović otvorio je i sdepovsku igru češanja gdje ih najviše svrbi. Uz već legendarnu saborsku zastupnicu bez dana radnog staža Milanku Opačić, nekada tajnicu ideologa četničkog pokreta Jovana Raškovića, a danas članicu SDP-a, naš portal otkriva i druge veze SDP-a i četničkog pokreta u Hrvatskoj.

Stanko Čića i vjećnik SDP-a Pero Miličević privedeni su na obavjesni razgovor. Povod je bila provjera naših informacija u svezi njihovog djelovanja u redovima terorističke vojske SAO Krajine na Banovini do 1995. godine. Miličević je priveden zbog saznanja oko ometanja istrage ubojstava šest starijih osoba iz Banskih Kovačevaca. O Stanku Čići priča se proširuje uz navedena nedjela. U SAO Krajini  Stanko Čića je bio policijski isljednik, često je batinao Hrvate u glinskom zatvoru, za vrijeme ispitivanja. Tijekom jednog takvog ispitiavnja u glinskom zatvoru 1992. godine tri zarobljena Hrvata su od batina umrla. Od dvojice koji su ih ispitivali, jedan je bio Stanko Čića, drugi Ranko Pralica. Stanko Čića i Ranko Pralica poticali su i ostale teroriste na batinanje Hrvata. O Stanku Čiću postoji i svjedočenje bošnjakinje otete iz autobusa u Slunju za vrijeme Domovinskog rata, koja je bila mučena i silovana na području Gline, nad kojom se Čića iživljavao često odgojnom palicom. Ustrašena žena nikada se nije zaliječila od tih psihičkih rana.

Kako doznajemo, tu nije kraj srpskih terorista u hrvatskoj politici Banovine.  Pavao Dugošija,  danas predsjednik vijeća u Vrginmostu, također „ugledni“ član SDP-e, nekada je bio kapetan tenkovske jedinice SAO Krajine, podređen  načelniku brigade za“ sigurnosne poslove“,  8. operativne zone, pod zapovjedništvom  Petra  Ajdinovića, zloglasnog pukovnika, organizatora genocida na Banovini.  Stanko Čića, kojim smo ovim tekstom proširili priču zločina,  bio je  pod zapovijedanjem drugog „bezbednjačkog ešalona“ SAO Krajine i zapovjednika  Mile Malobabića uz skupinu ratnih zločinaca; Pane Bulat – Stevo Vojnović i operativano rukovođenje  Nikole  Zimonje. Kada se povežu imena oko Čića i Miličevića samo naivac može vjerovati da i danas nisu dio srpske političke zavjere. Upravo imena „bezbednjaka“ JNA-e govore o značaju danas „uglednih“ građana Banovine kao i o članovima SDP-a.

ministar-Grcic-u-vrijeme-hrvatskog-Domovinskoga-rata
Grčić prvi zdesna

Ako ovoj pročetničkoj eliti dodamo i povezanost ministra Grčića i četništva, a što svjedoči general Lukić, da je ministar Gričić bio dio elitne četničke postrojbe, možemo slobodno reći da je SDP postala utočište za četničke ideologe i pravi put širenja velikosrpske ideologije.

SDP-ovska vlast normalno komunicira i sa srpskom vlašću u Beogradu, nikada se otvoreno vlada kukurikavaca nije suprostavila rehabilitaciji najvećeg krvnika Hrvatskog naroda Draže Mihailovića, vođe četničkog pokreta i mirno gleda vrijeđanje najvažnije crkvene osobe hrvatskog naroda, Alojzija Stepinca od strane SPC i ministara u Srpskoj vladi, poglavito se misli na Vulina. Ako tome dodamo da je za vrijeme Domovinskog rata predsjednik Srbije bio dio zločinačke postrojbe četnika u Antinu, a Vučić ideolog četništva u medijima, jasno je koliko smo duboko dozvolili infiltraciju četništva u naše društvo, o čemu je jedino prošle godine govorio šef SOA-e Dragan Lozančić u svome izvješću.

Koliko se razgranao sam pokret govori specijalni rat u medijima, koji ruše jednog po jednog ministra u vladi iz HDZ-a, a podršku četništvu kako smo vidjeli daje SPC-a. Najveći saveznik SDP-a je Milorad Pupovac, čija su oba brata bila u četnicima protiv naše države. Vanjska podrška ovom paklenom planu dolazi od strane ruske diplomacije koja Hrvate optužuje za fašizam, a čiju priču podržavaju naši kontrolirani mediji.

I. Drenjančević