NAKON KRITIKE HOP PORTALA PREDSJEDNICE-POKRENUTA INICIJATIVA ZA UKIDANJE VIZA AMERIČKE ADMINISTRACIJE

0
1201

Pišući o aferi Lozančić na jedan konstruktivan način htjeli smo doći i do istine. Iako svi kontrolirani mediji pišu protiv ovoga čovjeka, nama je baš ta činjenica bila nit vodilja do istine. Komično je da Slobodna dalmacija i Bujanec imaju isti stav o ovoj aferi.

http://hop-portal.com/2016/02/pomaze-li-smjena-loznacica-hdz-u-ili-je-to-novo-jako-oruzje-u-rukama-medijskih-protivnika/

U tekstu POMAŽE LI SMJENA LOZANČIĆA HDZ-u ILI JE TO NOVO JAKO ORUŽJE U RUKAMA MEDIJSKIH PROTIVNIKA, prvo smo upozorili na veliku opasnost stigmatizacije jednog čovjeka.

U tome tekstu prvi i jedini smo otvoreno kritizirali predsjednicu,  dok je bila u SAD-a na dužnostima, nije ništa učinila za ukidanje viznog režima našim građanima, kao i dvojnog oporezivanja. Ova konstatacija učinila je učinak na predsjednicu i tijekom minhenske konferencije o globalnim kretanjima u svijetu par dana kasnije, predsjednica je pokrenula inicijativu ukidanje viza za hrvatske građane sa američkim kolegama. Svakako da je i prije bilo prilike za takve inicijative, ali o tome su mediji mudro šutili. Bili smo jedini zainteresirane za tu temu očito i predsjednica je istu pokrenula. HOP portal čita i predsjednica države.

HOP portal