MARAS NA SLUŽBENIM PUTOVANJIMA ZAHTIJEVAO SOBE SA TERETANOM, ZMAJLOVIĆ SA JUCUZZIJEM

0
2541

milanIz provjerenih izvora doznajemo na koji način je naša ministarska elita boravila van naše zemlje, obilazeći diplomatske misije i putovala u strane zemlje. Već obznanjena putovanja premijera Milanovića, na koja vodi i djecu, te im pokazuje zanimljive proizvodne pogone,naravno na naš račun ima svoju inačicu i među ministrima. Tako je ministar Maras, inače poznat kao čovjek sa izuzetno malo radnog iskustva imao molbu, da mu diplomatsko osoblje osigura sobu u hotelu sa spravama za vježbanje. Kako ne bi sdepeov Arnold Schwarzenegger  propustio tjelovježbu.

Ministar Zmajlović je ipak bio malo zahtjevniji, tako da se diplomatsko osoblje moralo pobrinuti za jacuzzi u njegovoj sobi. Vjerojatno nakon obilaska grada se ministar umori, pa mu treba relaksacija.

Naša diplomacija u mnogim zemljama služi kao “animir dama” i turistički vodiči po trgovinama našim ministrima, jer i nakon 25 godina Hrvatsku preko diplomacije poznaju strani političari isključivo kroz lik i djelo zločinca Tita i silno puno diplomatskih gafova.

I dok predsjednica miče bistu diktatora iz ureda, veleposlanik u Parizu ponosno drži diktatora ‘boktepitaj’ kojeg pravog imena Tita u uredu.

HOP portal