SRPSKI MEDIJI U VELIKOSRPSKOJ OFENZIVI PROTIV KOLINDE-PRIJETE OBJAVOM VIDEA

0
1151

‘Telegraf’ koji je pod kontrolom Aleksandra Vučića krenuo je u borbu protiv hrvatske predsjednice spašavajući neokomunističku kliku u Hrvatskoj i prosrpske kadrove. Dajemo na uvid tekst;

 

 

 

Srpska služba ima Kolindine seks-snimke?!

– Sastajali su se (Kolinda i ljubavnik) po privatnim apartmanima u Briselu koji su najverovatnije bili pokriveni kamerama! Sumnja se da je predsedmica snimljena u eksplicitnim pozama. Naše veze iz srpske službe tvrde da su snimci arhivirani i da se samo čeka momenat da budu pušteni u javnost – kaže visokopozicionirani zapadni diplomata. Kolinda Grabar […]

Tan2015-1-11_12218597_0-620x350

– Sastajali su se (Kolinda i ljubavnik) po privatnim apartmanima u Briselu koji su najverovatnije bili pokriveni kamerama! Sumnja se da je predsedmica snimljena u eksplicitnim pozama. Naše veze iz srpske službe tvrde da su snimci arhivirani i da se samo čeka momenat da budu pušteni u javnost – kaže visokopozicionirani zapadni diplomata.

Kolinda Grabar Kitarović je tokom 2013. godine, kao pomoćnica generalnog sekretara NATO uBriselu, bila u strasnoj vezi sa srpskim obaveštajcem. Zbog saznanja da bi srpska tajna policija mogla imati kompromitujuće seks-snimke hrvatska Sigurnosno-obaveštajna služba (SOA) je u neviđenoj panici.

Kako piše “Informer”, agenti SOA podigli su uzbunu nakon što im je početkom nedelje potvrđeno da je Kolinda bila u vezi sa srpskim agentom.

– Predsednica, koliko znamo, nije imala pojma ko je zapravo njen ljubavnik. Mislila je da se on bavi nekretninama i da je bogati naslednik starog beogradskog trgovca slikama… Kolinda je s tim čovekom nekoliko meseci bila u vanbračnoj vezi. Sastajali su se po privatnim apartmanima u Briselu koji su najverovatnije bili pokriveni kamerama! Sumnja se da je predsedmica snimljena u eksplicitnim pozama. Naše veze iz srpske službe tvrde da su snimci arhivirani i da se samo čeka momenat da budu pušteni u javnost – kaže visokopozicionirani zapadni diplomata.

Kolinda-Grabar-i-Jakov-Kitarovic-1

Božidar Spasić, bivši operativac DB-a, kaže da je Kolinda vrlo lepa žena, što je samo po sebi “bezbednosni problem”.

I funkcija Kitarovićeve u NATO bila ja obaveštajna. Dva agenta, čak i ako su u emotivnnoj vezi, nikada ne zaboravljaju na posao. Sve njihove aktivnosti podređene su sakupljanju informacija. Zato nije isključeno da srpska služba ima snimke seksa svog agenta i Kitarovićeve – smatra Spasić i dodaje da informacija u krevetu funkcioniše po principu “ja tebi, ti meni”.

(Telegraf.rs / Informer)

Tekst je orginalan i kao takav predočen javnosti. HOP portal nije suglasan sa istim.

HOP PORTAL