DOMAZET POZVAO NA BOJKOT NATO-a I PRIKLANJANJE RUSIJI

0
2595

Desnica je u Hrvatskoj spala na najniže grane, što i nije čudo jer ju predvode bivša vojna lica JNA, sinovi oficira JNA, sinovci udbaških čelnika i ostali rusofili. Svi ti novopečeni vjernici koji ne vjeruju u Boga danas glume spasitelje kršćanstva. Ustvari se radi o zadojenim komunistima. Do 1990. godine teško da  je itko od njih znao kako jedna katedrala izgleda iznutra. Danas su vrlo popularne JNA mesije koje su proglasile ultimativno zlo na svijetu: Ameriku. Zapravo prodaju potpuno istu priču kao i njihov nekadašnji zločinački vođa Josip Broz Tito. Putin nije ušao u Siriju zbog naroda, već zbog katastrofalno niske cijene nafte. Kada se cijena nafte podigla, on je svoju misiju završio. O tome ovi rusofili šute. Jedan od njih nas je nedavno uvjeravao kako je Putin osjetio u sebi kršćanski poriv, no i taj učitelj masonerije je dobio svojevrsni poriv i promijenio osobne podatke kako bi lakše obmanjivao hrvatski narod. Žalosno je i to da savjetnik Kolinde Grabar Kitarović duboko u sjeni, admiral Domazet hvali Putina i Ruse, iako i sam zna koliko su naše postrojbe i službe sudjelovale sa američkima tijekom Oluje i kasnije operacije Beograd.  Naš admiral koji ima itekako velik autoritet u našoj vojsci, javno poziva na bojkot NATO-a i Bruxsellesa te nas na taj način nespremne praktički izručuje rusko-srpskoj politici sa tri trula Miga. To je vrlo opasna misija. Komično je da jedan admiral Jugoslavenske narodne armije, a poslije i hrvatske vojske, govori poput katoličkog svećenika pozivajući se na Bibliju, a u isto vrijeme vidi svo zlo u migrantima koji za njega nisu jednakovrijedna ljudska bića. Time vrlo jasno pokazuje da nije otišao daleko od svojih komunističkih načela koji nemaju veze sa Isusom Kristom i kršćanskim naukom.   

citat iz Dnevno.hr (Domazet Lošo): ‘Prvo su destabilizirane države poput Afganistana, Iraka i Sirije, sve države na južnom dijelu Sredozemlja, sve do Maroka, a onda su to samo preselili u Europu’, kaže nam Lošo i dodaje da iza svega toga stoje anglosaksonski moćnici kojima je cilj uzeti sve, i naftu i sunce i čovjeka. ‘Oni žele zavladati svijetom’, rekao je Lošo.

Dodaje da je jedini koji im u ovom trenutku remeti planove Vladimir Putin i njegova Rusija koja se digla iz pepela. A da je jedini europski državnik koji shvaća o čemu se radi Viktor Orban i umjesto da slijedimo njegov primjer, Europa sada luta u kaosu.

Prvo bi trebali slijediti Orbana i glasno reći: ‘Dosta je gospodo’.

Orban je prije minhenskog sastanka otišao na konzultacije kod svog gazde Vladimira Putina. Taj dio je naravno prešućen u svim našim medijima kako bi ruska propaganda u Hrvatskoj preko Orbana dobila svoj put. Svatko tko je imalo politički pismen, zna da jedna mala i ekonomski nesposobna Mađarska ne može samostalno ucjenjivati Europsku Uniju već to čini po nalogu ruskog saveznika. Putin ima sebi nasuprot jednog jako slabog državnika – Baracka Obamu te maksimalno koristi potpunu dezorijentiranost američke diplomacije, što će se uskoro promijeniti predsjedničkim izborima. I sam Obama je požalio što je poslušao svoje europske saveznike u vezi Libije i vrlo jasno rekao da ga je Sarkozy navukao na tanak led. Ako to povežemo sa napadima na Pariz, stvara se jedna sasvim druga slika od one koju rusofili žele dočarati. Ne zaboravimo, sam Sarkozy je po ocu dio mađarskog nižeg plemstva.

Postavljanje novog kadra u SOA-i napravljeno je upravo onako kako smo mi na našem portalu i pisali. Postavljen je najbliži suradnik Dragana Lozančića. Uličnim rječnikom rečeno – američki čovjek. I time zapravo plan rusofila nije prošao. Orešković nije dozvolio rusku dominaciju koja se pokušava instalirati preko JNA desnice. Orešković se pokazao politički nadmoćnim prema Kolindi Grabar Kitarović i prema igrama ruskih igrača. Sukob između generala Gotovine i rusofilske škole JNA kadra kulminirao je podrškom Gotovine Markiću. Rusofilska propaganda već godinama ruši generala Gotovinu u medijima, upravo zato da bi pojačala svoj utjecaj. Jer, očito je Gotovina drugačijeg svjetonazora, što se vidjelo i sada iz medija, u zadnjih tjedan dana.

Rusofilima preostaje širenje mržnje prema židovima, muslimanima i Amerikancima kroz teorije o masoneriji i kroz veličanje Vladimira Putina. Potpuna je laž da je masonerija pokrala Hrvatsku budući da se geneza krađe može vrlo lako slijediti. Todorići, Tedeschiji (otac mu je bio u zatvoru) i Končari (služio kaznu u Lepoglavi) koji su nekada bili svi osuđivani za kriminal u Jugoslaviji, danas su vladari zemlje, banka koja je krivotvorila svoju imovinu vlada Hrvatskom, a takozvana crvena desnica “istražuje” masone. Većina kapitala ukradenog iz Jugoslavije i Hrvatske završila je u Rusiji, pa zato naši “dalekovidni” ideolozi vide svog Isusa u Putinu. Čovjek koji je odgovoran za ogromnu krađu u DUUDI-ju, Pejnović pobjegao je u Rusiju, pa ne bi čudilo da je i taj pokradeni novac završio u ruskim bankama. Taj isti novac bi naša udbaška klika kroz nekog ruskog oligarha mogla aktivirati za nekih desetak godina u Hrvatskoj. Drugi dio kapitala ukradenog iz Hrvatske nalazi se u Austriji, koja je premrežena udbaškom mrežom i ruskim kapitalom. Zato smo prepuni tzv. austrijskih banaka koje su samo franšize, a zapravo su pod kontrolom udbaške klike. Ostanemo li pod ruskom kontrolom, sav taj kriminal nikada neće biti otkriven, a uz cajke ćemo se uskoro vratiti i pod srpsku dominaciju. Hrvati će tako, kao i uvijek, trbuhom za kruhom u Ameriku, a naši vladari, kao i dosada, u Rusiju.

HOP portal