LOPOVI OPLJAČKALI SJEDIŠTE POLICIJE U HEINZELOVOJ I UZELI ZLATO I NOVAC!

0
964

Nepoznati počinitelji opljačkali su u nedjelju navečer Ured načelnika službe organiziranog kriminala, Željka Dolačkog , u zgradi MUP-a u Heinzelovoj ulici, ukrali su 280.000 eura i dva kilograma zlata iz sefa . Provalnici su ušli u ured na drugom katu preko vanjskih požarnih stepenica . Naš MUP je postao bankarska zalagaonica. I što je najvažnije lakše se pokrade policija nego banka. Popneš se stepenicama dok budna policija igra igrice na fb profilima i uzmeš lovu, nema alarma, nema čuvara, samo policajci.

Policija je ovim pokazala da je duboko moralna, spremna za sve akcije i očito dijeli svoj sef sa javnošću ili šalje “kradljivce” da ih opljačkaju. Sada i oko policije se nalazi traka “stop policija”, jer policija istražuje tko je pokrao policiju i što je taj novac slabo zaštićen radio u sefu. Lopovi su znali gdje je novac, količinu i put do novca. Naša policija ne zna zaštiti niti samu sebe od lopovluka, jer je zaokupljena mjerenjem brzine i naplaćivanjem globa, naravno uz sve političke igre, čiji je dio.

Ova situacija je novi izvor  prepucavanja Orepića i Karamarka, što će Karamarko iskoristiti za vjerojatnu kontrolu MUP-a. Hoće li zastavnik JNA i ministar policije Orepić biti smijenjen? Dolački je poznat jer je  vodio istragu protiv Nikice Jelavića ,Pripuza i društva. Zanimljivo da u krađi novca i zlata su nestali i vrlo bitni dokumenti iz sefa, a kako saznajemo značajno vrjedniji od ukradene svote i zlata.

HOP portala