MEDIJI GLADNOM NARODU NUDE POZDRAVE “ZA DOM SPREMNI” I “SMRT FAŠIZMU” DOK KOMUNISTI KRADU

0
1324

ANto ĐapićGledajući emisije HRT-a i Bujice o Jasenovcu i pozdravu “ZA DOM SPREMNI” stvoren je dojam da živimo u dvije različite države. Dvije priče, dvije laži na tragu uništenja vlastitog naroda. U emisiji na HRT-u gostovao je Nenad Stazić, moralist koji ljetuje na Brijunima za 9 kuna, dok narod gladuje, Milorad Pupovac, dežurni tragač za ustaštvom sa budžetom oko 11 milijuna ugroženih kuna i na drugoj strani potpuno nespremna predstavnica HDZ-a, za koju se može reći da niti smrdi niti miriše.

Istoga dana, u Bujančevoj emisiji gostovao je Anto Đapić, nekad nosioc crvene knjižice i čovjek koji je upropastio HSP-a.

Ako je HDZ-a htjela parirati dobro živućim saborskim zastupnicima u emisiji dugobradog  Novokmeta, kojem čudno pristaje ime Domagoj, morala je svakako dovesti nešto bolju ekipu. Ovako je ispalo da jača ustaški pokret, kojeg uglavnom propagira JNA desnica, zadužena za srozavanje ugleda vlastitom narodu. Na HRT-i pozdrav  “za dom spremni” je ustaški i HDZ-a se ograđuje od njega, a na Bujici je pozdrav hrvatski i poželjan. Zbrojimo broj glasova HDZ-i i SDP-e, znači većina birača je po toj logici protiv pozdrava? Koga to zastupa Bujanec? Opet, ako su Stazić i Pupovac u pravu, zašto je Pupovac bio u koaliciji sa HDZ-om? Zbog novca?karabujanec

Srbi se šetkaju u četničkim uniformama u Okučanima , u Jagodnom slave uz kokarde i četničke koračnice, srpski popovi pjevaju četničke pjesme, ali to sve nije opasno i morbidno? Hadezovka niti riječ nije rekla o tome.  Bivši teroristi u našoj državi rade u policiji?! Sve to hadezeovka Putica nije znala reći ovoj dvojici “antifašista”. U emisiji Bujnec odvila se još komičnija situacija; Đapić i Bujanec bi raspravljali o referendumu oko pozdrava “za dom spremni”. Na drugoj strani Antićević Marinović kao pravnica u Saboru pozdravlja vladu sa “smrt fašizmu, a sloboda narodu!” Znači, komunistički folklor je valjda dobrodošao?

Oba oka u glavi su u panici, jer se na našem portalu objavljuju krađe komunističke elite. Antićevićka pozdravlja u Saboru sa “sloboda narodu” punih džepova, gladnom narodu i nikom ništa! Ova bi dvojica referendum o pozdravu. HOP portal bi referendum o imovini komunističkih rukovodioca banaka, odnosno: hoćemo li to konačno istražiti???

sdp jugićDa ne izmišljamo o važnosti portala govori činjenica da su “kakti hrvatski novinari” u svome udruženju raspravljali o našem portalu i tekstu “o stanju na HRT-u”  u HNiP-u, o tekstu kojeg smo dobili baš sa HRT-a. Prema tom tekstu jasno se vidi sprega dva oka u glavi, desno i lijevo komunističko krilo smjenjuju kadrove da uzjaše poslije Kurta frend Murta. To isto društvo novinara je trebalo odavno tužiti objavu nekakvog biltena od Pupovca, gdje je Milorad Pupovac sabrao svoje procjene i prijeti tužbama. U tom biltenu Pupovac uravo HOP portal proziva za objavu teksta, kojeg smo mi kao portal samo prenijeli i traži našu odgovornost. Kada smo istražili njegove navode, izašli smo sa činjenicama i dokumentima i otkrili da Pupovac govori neistinu. Zašto to radi on i mnogi umreženi novinari? Štite drugu stranu medalje.

A sada malo o ideji Đapića, koji je upropastio pravaštvo i Bujanca oko referenduma. Još u slučaju Mirjane Rakić i nošenje kape sa 10.000 ljudi u pozadini, Z1 televizija sebi radi dobru promidžbu, a efekt je nikakav. Rakićka nije smijenjena zbog mase koja je vikala “Za dom spremni”, već zbog hrabrosti ministra Hasanbegovića.

Sam protest dao je idealne argumente mozgu svih srpskih operacija Aleksandru Vasiljeviću, Pupovcu i Staziću, koji su te uzvike prijavili i optužili masu za ustašluk. To su ponovili i u emisiji Otvoreno o samom pozdravu. Kada bi Hrvatska išla na referendum, Srbija bi tako nešto jedva dočekala. Izbacivanje Hrvatske iz EU bilo bi lako izgledno, a Hrvatska tako postaje plijen Srbije. Pogledajte stanje u Ukrajini, Hrvatska ovako ogoljena bez zaštite vrlo brzo bi pala pod ruske ruke.

Zato začuđuje stav desnice, koja nije shvatila niti ukazala na otkrivanje državnih tajni od strane  Joze Radoša, micanje Dragana Lozančića u mandatu Željke Antunović, ukidanje vojnog roka, pa do afere MiG- ova, a sve upućuje na to da se moć vojske i tajnih službi želi uništiti. Uništenje vojske prvi je segment, ukidanje vojnog roka slabi sposobnost države, a treći segment je izlazak iz vojnih paktova, da bi se lakše obračunali sa nama. Iskreno ne znamo zašto u svoje emisije Bujanec stalno dovodi Slavka Linića, jer ako je on oličenje nečega domoljubnog, onda ne može biti gore po nas. Emisija Bujica i Otvoreno potpuno su zadovoljile priču proširenu od ruske diplomacije o tome da je hrvatsko društvo problematično.

Ovom propagandnom cirkusu s jedne i druge strane veliki značaj daje televizija u gustoj magli, jer se na taj način mičemo od bitnih tema kao što su krađa i umreženost komunističke elite. U kojoj mjeri je medijski prostor kontroliran najbolje govori slučaj Michaela Ljubasa, jednog od najvećih dužnika prema poreznoj prijavi, po kojoj se radi o oko 70  milijuna kuna duga, a za nagradu vlast mu daje ogroman medijski prostor. Pod njegovom kapom su Dnevno, Promise, Dalicom, Zagreb info, 20 minuta. U tim portalima je ogroman novac, velik broj novinara, a sam Ljubas je pijun politike, koji se bavi  klasičnom propagandom. Kako se radi o polupismenom čovjeku, svima je jasno da je pijun političara, jer mu inače nitko ne bi takav dug opraštao. mihael-ljubas

Hrvatski narod treba progledati. 25 godina se krade i za sve se optužuje Kutlea. Ukradeno je toliko da 20.000 Kutlea to ne mogu pokrasti. Za tako nešto mora postajati mreža novinara, političara, privrednika, sudaca, službenika, bankara i policajaca. Takva mreža ne može nastati preko noći, ona je nastala još za vrijeme Jugoslavije. Ista ta mreža koja je opljačkala bivšu zemlju, sada pljačka “region”. Da bi se tako nešto moglo sprovesti u djelo, morate imati kontrolu nad svim novinarima i medijima u zemlji. Ne može nitko biti na televiziji, jakim portalima ili novinama ako nije njihov igrač. Svi su dio mreže koja se razbija samo istinom. Mediji, pojedinci, prepuni novca nikada nisu garancija istine. Ljubas treba 10 portala u regiji da bi uvjerio nekog u svoju priču, pa ipak, sve manje mu se vjeruje… nekada su ga zvali desničarem, a danas je već svima jasno da sa desnicom nema puno veze. Njegovim stopama kreću i ostali.

Mi ne želimo raspravu o Jasenovcu, NDH i pozdravima, IMAMO POVJESNIČARE za te teme, nas zanima sudbina živih branitelja, obitelji poginulih i silovanih, zanimaju nas oni uz kontejner, oni znaju da su pokradeni. Otkrivamo svaki dan gdje je pokradeni novac, ne trebaju nam pozajmice već povrat našeg novca. Zbog toga priče o ustašama i partizanima, dvije vojske koje nisu shvatile bit naroda ostavljamo za one punih džepova. Dobiveni domovinski rat je otvorio konačnu slobodu narodu, koji još treba zbaciti udbaški financijski jaram SA SVOJIH LEĐA. 

HOP portal