SINČIĆ POSUDIO VOZILO, NABIO KAZNU VLASNIKU I LAŽNO OPTUŽIO VLASNIKA DA JE ON VOZIO

0
1460
Zagreb, 281214. Dvorana Fusio, Zagrebacki velesajam. Pracenje rezultata prvog kruga predsjednickih izbora u stozeru predsjednickog kandidata Ivana Vilibora Sincica. Na fotografiji: Ivan Sincic i Vladimira Palfi. Foto: Dragan Matic / CROPIX

Danijel Galović, branitelj i nekadašnji nositelj liste Živog zida u 1. izbornoj jedinici:

danijel galović“Lažljivi Ivane,

To što si sada saborski zastupnik ne daje ti za pravo da lažeš, kao niti da daješ lažne iskaze prema svojim dojučerašnjim kolegama. To što si lažirao skupštinu Živog Zida, problem je preostalih članova Živog Zida i eventualne istrage prema tebi i nekolicini tvojih kompanjona. To što se svojim prijateljima od kada si ušao u Sabor ne javljaš na poruke, problem je tvoje savjesti, ali to što si htio 1.000,00 kuna kazne za prebrzu vožnju svaliti na mene koji sam za tebe i posudio auto, e to je već moj problem.

Lažljivi Ivane, Zaboravio si da je bilježnica 1. izborne jedinice Živog Zida koju sam uredno vodio ostala kod mene a na njoj jasno piše 24.10. 2015 auto je preuzeo Ivan Vilibor Sinčić. S obzirom da si me lažno optužio, te da sam dobio kaznu od 1000,00 kuna, danas sam otišao na policiju da pogledam sliku vozača i imao sam što za vidjeti. Tebe Ivane, kako voziš 110 na sat i tvoju dragu Vladimiru, kako na mjestu suvozača pije Colu iz Mc Donaldsa. Policijski službenici sa nevjericom su me upitali, dali je moguće da bi jedan takav borac za pravdu i narodni zastupnik mogao lagati i pritom optužiti svoje prijatelje? Što misliš da sam im odgovorio ? Uvijek kada vidite da netko sakuplja bodove na populističkim sranjima, pogledajte koga je taj netko pokrao, koga zajebo, a koga lažno optužio….

Hvala na čitanju”

Danijel Galović je na kraju ogorčeno zaključio: “Ne zelim nastavljat ovu sagu pa necu objavit novi post…ali na pitanje novinara 24 h…dali je vozio auto…lazljivi ivan kaze da se ne sjeca i da je pitanje smjesno…e pa meni nije smjesno…a svim dušebriznicima i idolopoklonicima vilijevog lika i djela poručujem da nazovu vilija i pitaju ga …dali namjerava platiti kaznu i ispricati mi se ? Hvala na citanju”

danijel galović1

pripremila Gordana Šarić

Ovaj slučaj podsjeća na onaj u Zadru kada je Sinčić osobno prevario čovjeka koji je njega i njegovu vječnu zaručnicu Vladimiru Palfi na vlastiti račun i sa svojim zadnjim novcima vozio u Zadar. Sinčić mu je obećao vratiti novac u Zadru i nikada mu se više nije javio. Prevareni je ostao bez novca i bez goriva pa je morao provesti noć u autu jer se nije mogao vratiti svojoj obitelji u Zagreb.

sinčić pokrao

http://hop-portal.com/2016/04/sincic-prevario-covjeka-za-njegov-zadnji-novac/

HOP portal