PREDRAG ŠTRBAC -ORGANIZATOR PROSVJEDA ZA KURIKULUM TRAŽI POVRAT KOMUNIZMA!

0
1738

Predrag Štrbac jedan je od organizatora prosvjeda u svezi “PODRŠKE ” kurikulumu i rada Borisa Jokića. Peđa Štrbac bori se za komunizam, kako objavljuje na svom fb profilu. U priču oko kurikuluma umrežene su udruge koje sišu ogromne novce iz proračuna. Na HRT istu priču propagira Maja Sever:

-E, nećeš!
Nema predaje. Možeš mi kopati po kostima djedova i baka, možeš brojati moja krvna zrnca i kopati po mojem životu, ali nećeš mi ugrožavati budućnost klinaca. Fakat nećeš.- tako novinarka Maja Sever piše o kurikulumu, kao da smo u doba partizanske revolucije. Imamo li mi uopće novinare ili navijače? Ne treba puno mozgati niti guglati da se prosvjetiteljica Sever nađe uslikana kraj spomenika zločinca Tita. I ona zastupa takvo obrazovanje s Titom humanistom, za koje bi u Poljskoj završila u zatvoru.

Kurikulum je nova diverzija kako INA ne bi došla na red u istrazi njene propasti, ista situacija jest i sa RBA zdrugama. Zagrebačka banka zatajila je 140 zgrada na trgovačkom sudu, oštetila dioničare i umanjila vrijednost banke. Ovo su teme koje se želi prikriti krizom vlade i kurikulom…

U principi komunisti koji su uništili privrednike 1945. godine i sve opljačkali, danas pljačkaju građane na isti način. Peđa Štrbac jedan je od organizatora nereda za prikrivanje komunističkih prijevara.

komunjara sever
Na Titov rođendan objavila novinarka Sever na svom profilu

komu

U Hrvatskoj nije problem fašizam, već komunizam, on ima novac, moć, položaje i svjesno uništava Hrvatsku državu. Milanović najavom dolaska na “skup za kurikulum” jasno je poručio da crvena revolucija pljačkaša Hrvatske kreće ponovo. Zanimljivo da prosvjed se reklamira na radio postajama, konkretno Narodnom radiju i poziva na prosvjed.

Ovaj kurikulum diskriminira učenike u manjim  sredinama prema mogućnostima izbora u odnosu na velike sredine, ali o toj činjenici svi šute, iako se zlažu za progres.

HOP portal