KOMEDIJA : BUJANEC ‘PROGLASIO’ KARAMARKA AMERIČKIM ČOVJEKOM, IAKO JE POSTAVIO MESIĆEVOG MUHAREMIJA U MVP, KOJEM SU SAD-e ZABRANILE ULAZ

0
1376

karabujanecŽivi zid kreće u nove performanse. Klasičnom metodom otimanja nečijih istraživanja, nakon fijaska sa obranom domova deložiranih, raspadom stranke na dvije stranke, kaznenim progonom za lažiranu skupštinu u Splitu, Živi zid se sjetio kako bi bilo dobro nakon siline tekstova na ovom portalu o INA-i napraviti prosvjed ispred INA. Činjenica je da  sama pljačka INA-e  je otkrivena u emisiji Ozane Bašić.  Pljačku je otkrio Nikola Kovačević, stručnjak i znalac cijele situacije. Nakon te emisije Ozana Bašić gubi mogućnost rada bilo gdje u Hrvatskoj, a Kovačević nikada nigdje više nije pozvan u emisiju ili je napisan članak o njemu, osim na HOP portalu. Za to vrijeme Živi zid nije činio ništa, ali kada je naša i Ozanina priča došla na sve stranice medija, stalnim ponavljanjem, uključuje se Živi zid, kako bi priču odveo u nekom drugom pravcu.

https://youtu.be/JHmLv5QoYCY

Zasluge Ozane Bašić su nemjerljive. Koliko je opasno biti u njenoj blizini govori činjenica da veliki domoljub Bujanec nikada nije Ozanu pozvao u emisiju, a Marka Juriča je odmah pozvao nakon cirkusa sa SPC-om, kada je Jurič zaista na jedan glup način želio objasniti vezu SPC-a i četništva. I time jasno pokazao koliko je slobodni novinar. Da rezimiramo, stranka u kojoj njezini čelnici ne mogu niti fakultet završiti sada narodu tumači situaciju u INA-i. I zove se Živi zid. Pritisnuti progonom za lažiranu skupštinu radi baš u interesu odvlačenja pažnje sa problema.

Na drugoj strani Bujanec u svojoj emisiji poziva Zdravka Tomca, godinama najvećeg ideologa SDP-a, mecene Bandića, a iz jugoslavenskih vremena voditelja svih partijskih škola. U emisji je sudjelovao i državni odvjetnik iz vremena Franje Tuđmana Olujić. Njih dvojica su suglasni da Karamarko treba ostati dosljedan u svom postupanju, iako su mnogi čelnici HDZ otvoreno prozvali Karamarka da odstupi, jer nije sposoban suprostaviti se Milanoviću.

Što je Bujanec u emisiji manipulirao? Našu tezu da je Karamarko sklon ruskoj opciji preokrenuo je u čistoj gebelsovštini naopako. Tvrdi narodu da je baš Karamarko američki čovjek.  Zašto je sada to rekao? Ako je američki čovjek kako onda tumačiti sukob  američkog državnog tajnika Johna Kerrya i našeg ministra Kovača, odnosno odbijanje Kerrya da ga primi.

Razlog je postavljanje Armina Muharemija na čelno mjesto u MVP. Njemu je zabranjen ulaz u SAD-e. O tome Bujanec ne govori u svojim emisijama. Čiji čovjek od velikog povjerenja je Muharemi? Mesićev. Treba li reći na koju stranu vuče Mesić? Rusku. Slučajno? Ovih dana se ruski veleposlanik opet javlja u našim medijima, i izjavljuje kako Rusi žele kupiti udjele MOL-a i HEP-a. I to je slučajno?

Ana Karamarko je bila konzultantica MOL-a i to je slučajno? Ana Karamarko je radila 9 godina u EPH u Beogradu. I to je slučajno? Toliko poveznica koje nisu obradili naši domoljubi. Zašto je HDZ eskivirao glasovanje o Mesićevu uredu i njegovom ukidanju?

skrbnik
ZAŠTO POSTOJI SKRBNIČKI RAČUN INA I ON JE U ZAGREBAČKOJ BANCI

Inače, naš domoljub Bujanec prošli je tjedan obilazio Kanadu, baš pred krizu vlade. Kanadskim Hrvatima držao je predavanja o domoljublju i krizi, ulozi Karamarka i pozdravu ´za dom spremni´. O skrbničkim računima INA-e niti riječ. Domoljubno je svoje predavanje naplaćivao 10 dolara po osobi… čini se malo, ali kada se pomnoži sa ukupnim brojem, isplatilo se domoljublje. Sve je ovo uvertira u preslagivanje domoljublja.

U Bujančevoj emisiji samo još očekujemo gostovanje stalnog konzultanta za ekonomiju Linića, da objasni narodu kako INA nije strateška kompanija, sada kada je do temelja pokradena.

HOP portal