OŠTEĆENICI RBA ZADRUGA: Hoćemo li ikada doživjeti od RBA zadruga barem jednu istinitu rečenicu?

0
2092

Na tekstove u kojima je objavljena lista imena hrvatskih političara, dužnosnika, pjevača, glumaca, članova njihovih obitelji, pa čak i sudaca,  za koje se tvrdi da imaju račune u austrijskim zadrugama  PR Raiffaisenlandesbank Štajerska i koordinator za Hrvatsku Michael Spitzer dali su priopćenje.

Raiffaisenlandesbank Štajerska (prije zadruge RBA) tvrde da ih FMA nije nikad istraživala

RBA - IZVJEŠTAJ DRŽAVNOM ODVJETNIŠTVU GRAZ 2  RBA - IZVJEŠTAJ DRŽAVNOM ODVJETNIŠTVU GRAZ 3

Svaka njihova izjava je puna neistina!

Gospodo, ne samo  da su vas istraživali, nego vas ponovno istražuju. Zabranili su vaš nelegalni rad u Hrvatskoj  još 2011 godine, kaznili su vas, naredili  su vam promjene direktora,  a vi se opet branite lažima!

Prilikom snimanja intervjua, koji je snimala ekipa HTV-a,   prije 15 dana,  tvrdili  ste da ne postoje POSREDNICI…… Tvrdili ste  da su i ljudi koji nisu imali putovnice potpisivali  ugovore u Austriji……

Popis vaših laži i izmišljotina  za nepovjerovati  je, a vaše nelegalne i neregistrirane djelatnosti mogu proći samo uz ucjene koje su očito vaš glavni alat!

UCJENJUJETE svoje zajmoprimce, novinare, udruge, a i cijeli medijski prostor  očito je pod vašim utjecajem. Čak ste i prilog na HRT uspjeli privremeno zaustaviti.

Očito je, da vam je bivši predsjednik isto tako pomagao, a i vaš utjecaj na političare  očit je, jer je u Saboru dva puta preglasavano u vašu korist protiv vlastitog naroda, što je učinio tada vladajuči SDP.  Dodajmo još k tome da je svaki puta, puno prije Konferencije za tisak, medijima bilo podijeljeno vaše priopćenje tako da  izjave koje su dali oštećenici RBA, mediji nisu niti objavljivali.

Ni novi predlog Vlade  RH sa premijerom Oreškovičom na čelu nije puno bolji. Pokušava zamrznuti vašu dozvolu za pljačku i nudi vam da opet pomoću UCJENE ljude prisilite na nove, ovaj puta legalne ugovore.

Zakon koji je donjela prošla Vlada  samo je još jedna nova pljačka naroda, jer nitko nije,  niti neće dobiti ništetnost ugovora, a parnični postupak za utvrđenje ništetnosti stvara svima ogroman trošak.

Vi to jako dobro znate, zato ljude ucjenjujete.  Odgoda ovrha nema,  ne rješavaju ništa, samo vama daju priliku da polako ali sigurno otimate!

Cijeli slučaj predstavlja očiti nerad hrvatskih institucija, koje se zajedno  sa vama iz RBA nelegalnih zadruga trude opravdati vaš kriminal,  utaju poreza u Austrijii,  potpuno izbjegavanje poreza u Republici HRVATSKOJ,  a mi oštećenici opravdano sumnjamo da se tu radi i o MEĐUNARODNOM PRANJU NOVCA. 

Oštećenici RBA - kaznena prijaa
Koristite naš pravosudni i represivni aparat a niste porezni obveznici!

Zloupotrebljavate sve strukture ovog društva, ucjenjujete i  lažete,  a mi vam to slikom i dokazujemo!  FMA VAS JE ISTRAŽIVALA I JOŠ VAS ISTRAŽUJE  a dokument koji to dokazuje ja sam osobno dobio u državnom odvjetništvu GRAZ pa vi to sad demantirajte kolko god hoćete!

Nenad Koljaja, ispred Oštećenika RBA zadruga